Skocz do zawartości

Historia edycji

JerzyB

JerzyB

Witam 

A więc po dołączeniu obsady czyli Żółtek , Hepatus ,  Białobrody i Chelmon które były odgrodzone trzy tyg. Od Japonicusa , Naso i Xanthorium  jest wg. mnie dobrze . Czasami Xantorium  pogoni żółtka , ale żółtka pilnuje Białobrody i jest rewanż . Z kolei Japonicus nie kiedy pogoni Bialobrodego . Temat jest obserwowany i jeśli któryś z pokolcy będzie nachalnie atakował innego , to zastrzelę :)

Pozdrawiam 

Może dodam , że UV jest włączone 12/24 oraz ozonator trzy razy po 2/24  inaczej ospa lub coś gorszego dawno była by zaliczona widząc agresję przy siatce .

JerzyB

JerzyB

Witam 

A więc po dołączeniu obsady czyli Żółtek , Hepatus ,  Białobrody i Chelmon które były odgrodzone trzy tyg. Od Japonicusa , Naso i Xanthorium  jest wg. mnie dobrze . Czasami Xantorium  pogoni żółtka , ale żółtka pilnuje Białobrody i jest rewanż . Z kolei Japonicus nie kiedy pogoni Bialobrodego . Temat jest obserwowany i jeśli któryś z pokolcy będzie nachalnie atakował innego , to zastrzelę :)

Pozdrawiam 

JerzyB

JerzyB

Witam 

A więc po dołączeniu obsady czyli Żółtek , Hepatus ,  Białobrody i Chelmon które były odgrodzone trzy tyg. Od Japonicusa Noso i Xanthorium  jest wg. mnie dobrze . Czasami Xantorium  pogoni żółtka  ale żółtka pilnuje Białobrody i jest rewanż . Z kolei Japonicusa nie kiedy pogoni Bialobrodego . Temat jest obserwowany i jeśli któryś z pomocy będzie nachalnie atakował innego to zastrzelę :)

Pozdrawiam 

JerzyB

JerzyB

Witam 

A więc po dołączeniu obsady czyli Żółtek , Hepatus ,  Białobrody i Chelmon które były odgrodzone trzy tyg. Od Japonicusa Noso i Xanthorium  jest wg. mnie dobrze . Czasami Xantorium  pogoni żółtka  ale żółtka pilnuje Białobrody i jest rewanż . Z kolei Japonicus niekiedy pogoni Bialobrodego . Temat jest obserwowany i jeśli któryś z pomocy będzie nachalnie atakował innego to zastrzelę :)

Pozdrawiam 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.