Witajcie.
W jaki sposób można dostać leki dla chorych ryb? W sklepach wszystko wycofane, w lfs patrzą na mnie jak na wariata. Czy od weterynarza można dostać receptę? Jakie są to leki, bo przecież muszę mu powiedzieć konkretną nazwę. Czy może nic się już nie da w tym temacie zrobić? Mam obecnie chore rybki i nie wiem co mam robić. Tzn. wiem co, ale nie mogę dostać leków.
Ktoś może kojarzy Discus X FlukeX?
https://www.discusx.eu/product-page/copy-of-fluke-x-20-gr
Pozdrawiam.
Historia edycji
Witajcie.
W jaki sposób można dostać leki dla chorych ryb? W sklepach wszystko wycofane, w lfs patrzą na mnie jak na wariata. Czy od weterynarza można dostać receptę? Jakie są to leki, bo przecież muszę mu powiedzieć konkretną nazwę. Czy może nic się już nie da w tym temacie zrobić? Mam obecnie chore rybki i nie wiem co mam robić. Tzn. wiem co, ale nie mogę dostać leków.
Pozdrawiam.
Witajcie.
W jaki sposób można dostać leki dla chorych ryb? W sklepach wszystko wycofane, w lfs patrzą na mnie jak na wariata. Czy od weterynarza można dostać receptę? Jakie są to leki, bo przecież muszę mu powiedzieć konkretną nazwę. Czy może nic się już nie da w tym temacie zrobić? Mam obecnie chore rybki i nie wiem co mam robić...
Pozdrawiam.
Witajcie.
W jaki sposób można dostać leki dla chorych ryb? W sklepach wszystko wycofane, lfs patrzą na mnie jak na wariata. Czy od weterynarza można dostać receptę? Jakie są to leki, bo przecież muszę mu powiedzieć konkretną nazwę. Czy może nic się już nie da w tym temacie zrobić? Mam obecnie chore rybki i nie wiem co mam robić...
Pozdrawiam.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.