Skocz do zawartości

Historia edycji

damianKr

damianKr

Cześć,

Mam około 30kg skały Aqua Forest do akwarium 70x50x45. Zamówiłem 30kg bo tyle podpowiadał google, ale zawsze mogę oddać. Niestety jak zacząłem układać to obecnie mam około 20kg i wydaje mi się że to już kompletny max.

Zostaje dość mało miejsca na piasek, więc nie wiem czy ewentualne rozgwiazdy będą miały dość miejsca. Do tego same skały są dość duże zastanawiam się czy nie lepiej je porozbijać na mniejsze kawałki?

Czy nie lepiej dać trochę mniej tych skał?

Czy korale i ukwiały można "montować tylko na poziomych elementach czy na ściankach tez mogą się zaszczepić?

IMG_3109.jpg

IMG_3107.jpg

damianKr

damianKr

Cześć,

Mam około 30kg skały Aqua Forest do akwarium 70x50x45. Zamówiłem 30kg bo tyle podpowiadał google, ale zawsze mogę oddać. Niestety jak zacząłem układać to obecnie mam około 20kg i wydaje mi się że to już kompletny max.

Zostaje dość mało miejsca na piasek, więc nie wiem czy ewentualne rozgwiazdy będą miały dość miejsca. Do tego same skały są dość duże zastanawiam się czy nie lepiej je porozbijać na mniejsze kawałki?

IMG_3109.jpg

IMG_3107.jpg

damianKr

damianKr

Cześć,

IMG_3101.jpg

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.