Skocz do zawartości

Historia edycji

uciu

uciu

Wieczor i noc poświecona na zalanie wodą ro di...

I co i nagle powódz w domu bo zaczeło się przelewać z sumpa...

Wylało sie z 80l wody. Panika - myślałem ze sump pękł. Wyłaczyłem wszystkie pomy i jeszcze gorzej bo nadal  wodospad z szafki...

Potem myśle co jest.... i nie pomyslałem z dziurach w rurze pompujacej wode z sumpa.

Potem próba braku zasilania z dziurami...ufff - działa zapowietrzyło się:-)

3 rodziny roboty dodatkowej - na szczescie płytki w salonie :-) szafka przedmuchana kompresorem na łaczeniach- moze nie napuchnie...

AAA i wyszło jeszcze jedno - myslałem ze wyreguluje przepływ wody zwykłym kulowym zaworem pvc za 20zł...niestety nie-da-sie.... dziś jade po bramowy za 240:-/

Co do skały -  - spróbuję rozsunąć :-) zobaczymy

Dziś wstawiam zawór, solę i dodaję piach...

IMG_3852.jpeg

IMG_3854.jpeg

uciu

uciu

Wieczor i noc poświecona na zalanie wodą ro di...

I co i nagle powódz w domu bo zaczeło się przelewać z sumpa...

Wylało sie z 80l wody. Panika - myślałem ze sump pękł. Wyłaczyłem wszystkie pomy i jeszcze gorzej bo nadal  wodospad z szafki...

Potem myśle co jest.... i nie pomyslałem z dziurach w rurze pompujacej wode z sumpa.

Potem próba braku zasilania z dziurami...ufff - działa zapowietrzyło się:-)

3 rodziny roboty dodatkowej - na szczescie płuylo w salonie :-) szafka przedmuchana kompresoerm na łaczeniach- moze nie napuchnie...

AAA i wyszło jeszcze jedno - myslałem ze wyreguluje przepływ wody zwykłeym kulowym zaworem pvc za 20zł...niestety nie-da-sie.... dziś jade po bramowy za 240:-/

Co do skały -  - spróbuję rozsunąć :-) zobaczymy

Dziś wstawiam zawór, solę i dodaję piach...

IMG_3852.jpeg

IMG_3854.jpeg

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.