Skocz do zawartości

Historia edycji

uciu

uciu

Doradzi ktoś?

Potrzebowałbym zrobić jakiś przycisk który wyłączy mi obiegówkę i odpieniacz na określony czas (czas karmienia)

WIdzę to tak:

Kilkam przycisk i odłącza sie zasilanie pompy/odpieniacza,  zaczyna sie odliczanie po upływie którego sprzęt włącza się samoczynnie..

I najlepiej by było to SONOFF bo wszystka mam od nich...

Coś takiego + jakis przycisk da rade? SONOFF 4CH Pro R3 .... w opisie jest napisane" Inching pozwala na automatyczne zakończenie pracy po określonym czasie"

uciu

uciu

W dniu 26.02.2026 o 15:41, katani napisał:

Jaka Euphylia? Paraancora ok, inne może poczekaj. Reszta tak, zoanthusy zalecam na osobnej skałce.

Doradzi ktoś?

Potrzebowałbym zrobić jakiś przycisk który wyłączy mi obiegówkę i odpieniacz na określony czas (czas karmienia)

WIdzę to tak:

Kilkam przycisk i odłącza sie zasilanie pompy/odpieniacza,  zaczyna sie odliczanie po upływie którego sprzęt włącza się samoczynnie..

Coś takiego + jakis przycisk da rade? SONOFF 4CH Pro R3 .... w opisie jest napisane" Inching pozwala na automatyczne zakończenie pracy po określonym czasie"

uciu

uciu

W dniu 26.02.2026 o 15:41, katani napisał:

Jaka Euphylia? Paraancora ok, inne może poczekaj. Reszta tak, zoanthusy zalecam na osobnej skałce.

Doradzi ktoś?

WIdzę to tak:

Kilka przycisk i odłącza zasilanie pompy/odpienia i zaczyna sie odliczanie po upływie którego sprzęt włącza się samoczynnie..

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.