anka2317 Zgłoś Napisano Sobota o 12:22 Witam serdecznie, po półtorarocznej przerwie i przeprowadzce postanowiłam zacząć jeszcze raz. Problem w tym że mam tylko możliwość postawienia akwarium szerokości 70 cm i teraz pytanie czy iść w kostkę 70*70*70 czy macie może inne pomysły na tą szerokość? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alcoholik Zgłoś Napisano Sobota o 12:25 Witam, zrób jak uważasz, czy istotne jest zdanie innych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anka2317 Zgłoś Napisano Sobota o 12:41 Chcę żeby było dobrze nie mam doświadczenia z kostką dotąd miałam akwarium prawie 200 cm kostka to dla mnie nowość tym bardziej jak potem dobrze doświetlić ułożyć cyrkulację itp dodam że lampy mam z poprzedniego zbiornika 3* reef flare pro s Blue i belka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mazmaciek Zgłoś Napisano Środa o 19:29 ja nie lubię kostek, wizualnie mi się nie podobają. Postaw największe na jakie możesz sobie pozwolić, ale wysokość 70 to o wiele za dużo, dla mnie 50 to max, wyższe niż 40 juz jest mocno upierdliwe Cytuj Nowe większe gruzowisko https://nano-reef.pl/forums/topic/120783-nowe-większe-gruzowisko-144-l/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach