Skocz do zawartości

Historia edycji

JerzyB

JerzyB

6 godzin temu, VDR napisał:

Twoje zdanie dla mnie sie nie liczy. Liczy się dla mnie słowo inżynierów a nie kogoś kto ze sznurka i patyka buduje dom :D
Równie dobrze możesz zrobic i z 6mm -  i to bedzie Twoje zdanie - tylko nie ma to nic wspolnego ze sztuką tworzenia takich baniaków, czego nie możesz zrozumieć. 
Tą normę byle leszczu z NanoReefa nie tworzyl. 

Z egocentrykiem jeszcze nikt nie wygrał jesteś tak mądry jak ten co twierdzi , że OZE to zroze.

Ja mam 65 z  12 więc nie wziolem tego z kapelusza .

JerzyB

JerzyB

6 godzin temu, VDR napisał:

Twoje zdanie dla mnie sie nie liczy. Liczy się dla mnie słowo inżynierów a nie kogoś kto ze sznurka i patyka buduje dom :D
Równie dobrze możesz zrobic i z 6mm -  i to bedzie Twoje zdanie - tylko nie ma to nic wspolnego ze sztuką tworzenia takich baniaków, czego nie możesz zrozumieć. 

Z egocentrykiem jeszcze nikt nie wygrał jesteś tak mądry jak ten co twierdzi , że OZE to zroze.

Ja mam 65 z  12 więc nie zwziolem tego z kapelusza .

JerzyB

JerzyB

5 godzin temu, VDR napisał:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.