Skocz do zawartości

Historia edycji

Danonek

Danonek

Cześć, 

Po krótkiej przerwie spowodowanej brakiem czasu/przeprowadzką powracam do akwarystyki. Kostka 23l fluval, światło wymieniłem na mój stary maxspect, żywa skała z Indonezji, w “sumpie” jest gąbka i dużo ceramiki z aquaela, zamysł tego zbiornika jest bardzo prosty, będę w nim trzymać tylko miękkie korale. Zbiornik zalany dosłownie przed chwilą. 

IMG_7463-transformed.jpeg

IMG_7464-transformed.jpeg

Danonek

Danonek

Cześć, 

Po krótkiej przerwie spowodowanej brakiem czasu/przeprowadzką powracam do akwarystyki. Kostka 23l fluval, światło wymieniłem na mój stary maxspect, żywa skała z Indonezji, w “sumpie” jest gąbka i dużo ceramiki z aquaela, zamysł tego zbiornika jest bardzo prosty, będę w nim trzymać tylko miękkie korale. Zbiornik zalany dosłownie przed chwilą. 

IMG_7463-transformed.jpeg

Danonek

Danonek

Cześć, 

result_IMG_7463.jpeg

result_IMG_7464.jpeg

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.