Skocz do zawartości
Raffy

Lampa Atman DR60

Rekomendowane odpowiedzi

Mam na sprzedaż lampę Atman DR60 przerobioną na 3x24w T5. Lampę sprzedaje wraz z świetlówkami (2xsylvania 10000K, 1xaktyniczna) dwie świetlówki prawie nowe około 1mc i jedna cztero miesięczna. Lampa idealnie nadaje sie do małego akwarium morskiego czy refugium.

Niedługo postaram sie zamieścić real foto.

Cena-150zł

360+110-od 15 Grudnia 2006 sprzedam miejsce na reklame (300 znaków) :D www.fastquad.pl- dla morszczaków z nano-reef super zniżki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://akwapodlasie.org/viewtopic.php?t=1942&start=0

Zdjęcia tej lampy wiszącej nad zbiornikiem mojego kolegi. Dla zainteresowanych mogę zrobić bardziej szczegółowe zdjęcia.

360+110-od 15 Grudnia 2006 sprzedam miejsce na reklame (300 znaków) :D www.fastquad.pl- dla morszczaków z nano-reef super zniżki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć

Rezerwuje wstępnie.

Zdrówko

Marcin:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lampa jest wstępnie zarezerwowana przez Marcina (Ktoś), który pierwszy sie ze mną skontaktował.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesli aktualne to chetnie kupie zapraszam na GG# 1222902 ( zawsze niewidoczny ) w celu dogadania ewentualnych form zapłaty

Było 340 litrów: http://nano-reef.pl/...042#entry344042

Obecnie (zdjęć na forum nie ma): 600 litrów słonej wody. Skała: 20kg, Piasek: 10kg albo i mniej. Korale i ryby: kolorowe; Światło: ATI 8x54W T5; Odpieniacz: Vertex Alpha 250; Obieg: RD6500; Cyrkulacja: ciągle za mała ale markowa :); Sól: Red Sea (niebieska) + Balling z Trace Elements od FM i węgiel ale to dla właściciela :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.