Skocz do zawartości
daniellos

[Z] kilka ryb na korale miękie

Rekomendowane odpowiedzi

Mam ryby:

Amphiprion ocellaris - ok 5cm

Amphiprion frenatus - ok 5cm

Garbik błękitny (najprawdpodobniej Chrysiptera cyanea) - ok 6cm z żółtym ogonem

Garbik błękitny - ok 5cm z bezbarwnym ogonem

Zebrasona Scopas - ok 9cm (ew.zamiana na Falvescens)

Zupełnie przypadkowo zostałem posiadaczem tych rybek i chętnie zamienię na korale miękkie (nie brązowe;)

pozdrawiam

"------------------------------- 135l (133x34x31); 24kg LR; Biostar Flotor; Tunze 6025; Marea 2400"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko zamiana?

oceanic bio cube 100l + 10l panel ok 26kg LR 9kg LS. Trochę miękkich. Chętnie przyjmę mały koral twardy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bywam w plocku co kilka dni wiec z checia odkupilbym tybki. Kupie wszystkie (ew. bez zebrasomy) bop juz mam jedna i boje sie aby sie nie pogryzly. Prosze daj nzmac jak najszybciej wraz z cenami jakie Cie interesuja. Jesli chodzi o korale to aktualnie sam dopiero co zakaldam ale przezucilem sie na twarde :))) i miekkie mam tylko podstawowe.

praca, praca, praca... i kurna na akwarium nie starczyło czasu, ale jeszcze tu wróce tylko za jakies pare lat. Wtedy bedzie 640 literków :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja z kolei chcę zebrasomę więc się dogadamy.

DANIELLOS jak coś to dawaj na priv.

Podaj koniecznie cene.

oceanic bio cube 100l + 10l panel ok 26kg LR 9kg LS. Trochę miękkich. Chętnie przyjmę mały koral twardy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widzisz ...problem jest taki ze to co u mnie bedzie lekko rozowe u ciebie i tak stanie sie brazowe .Jak dojdziesz do sedna sprawy zrozumiesz czemu brazowy kolor jest kolorem wiodącym w miekasach.Tak na predce odpisuje ci w tym temacie Przerabialem kiedyś taki sam problem ..hmmm a piszac odwrotnie to ci napisze ze korale zakupione przezemnie jako brązowe dzis mają calkiem inny kolor A zawdzieczam to ...... poczytaj i kombinuj ....TO jest na forum ...Pozd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.