Skocz do zawartości
SPIRITofSOUL

[K] Skałę do akwarium morskiego, [Łódz]

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. ||Kupię trochę skały, ale nie żywej, bo na to za wczesnie jescze u mnie.

białe / biało-szare, potrzebuje kilka sztuk wielkości około 15x15x15cm i mniejsze... jakby ktoś miał proszę tu napisac... interesuje mnie tylko obiór osobisty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na co za wczesnie ?

Dystrybucja pomp perystaltycznych, pompy perystaltyczne pompy dozujące pompa perystaltyczna pompa dozująca systemy dozowania sprzęt akwarystyczny dozownik akwarystyczny automatyczna dolewka www.pompydozujace.com www.aqua-trend.pl

Tanie pompy dozujące największy wybór fachowe doradztwo, dozowanie cieczy. Firma aqua-trend od lat zajmuje się budową indywidualnych systemów dozowania cieczy. Pompa jelitowa.

levelautomatic shark poseidon doser one evolution Doser AT-1 automatyczna podiana wdy Converus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hm...

Dystrybucja pomp perystaltycznych, pompy perystaltyczne pompy dozujące pompa perystaltyczna pompa dozująca systemy dozowania sprzęt akwarystyczny dozownik akwarystyczny automatyczna dolewka www.pompydozujace.com www.aqua-trend.pl

Tanie pompy dozujące największy wybór fachowe doradztwo, dozowanie cieczy. Firma aqua-trend od lat zajmuje się budową indywidualnych systemów dozowania cieczy. Pompa jelitowa.

levelautomatic shark poseidon doser one evolution Doser AT-1 automatyczna podiana wdy Converus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to jeszcze sobie jednego nabije posta:D.

zastanawiam się jaki masz cel w tym żeby zaczynać od matwej skały bo zazwyczj robi się dokładnie odwrotnie, miałem szczere chęci ci pomóc zważywszy że obaj jestesmy z łodzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za chęci... i powiem szczerze że skorzystam... mam jakieś algi, itp.. czerwone i zielone,

tylko nie wiem jakie bedzie odpowiednie oświetlenie dla nich...

A wracając do skały... jakie ma wymagania?? tzn oświetleniowe??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.