Skocz do zawartości
Gość Zbyszek36

Pompy Aqua Medic PH-2500

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Zbyszek36

Znalazlem jeszcze dwie pompy u siebie Aqua Medic PH - 2500 tanio opchne , lub zamienie na obojetnie co :D leza i niszczeja szkoda :)

pozdr.....

Ps; Pompy nie byly nawet uzywane:)

Sam juz nie wiem co kupilem i czemu one mialy sluzyc :), musze przeszukac ktoregos dnia strych , piewnice i wszystkie zakamarki , pewnie znajdzie sie roznego innego sprzetu duzo wiecej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Medic PH - 2500 tanio opchne , lub zamienie na obojetnie co". A na sloik dzemu bys zamienil, szczelnie zamkniety, nie uzywany - szkoda, ze tak stoi :D

500 litrów 140x60x60 działa od 02.09.2008 r. + sump 105x48x36, AM OR 3500, cyrkulacja 2 x Tunze 6100 + 1 x Tunze 6105 z multikontrolerem + 1 x Jebao WP-40 do falowania, Bubble Magus 250s, lampa 2x120W led,LR ok. 70 kg, LS 45 kg, ARM od mufti, balling i podmiany co tydzień ok. 8%, sól AF, dozowane 2 ml ABCM codziennie, zależnie od obserwacji co tydzień lub dwa Prodibio BioDigest i Bioptim

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czesc Zbyszek.poslij mi na priwa ceny tych pomp i czy maą wirnik igiełkowy..

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Zbyszek36

no wlasnie ze wirniki igielkowe zamowilem u kolezki w Polsce takze maga byc do teg odwa wirniki igielkowe (doloze Ci to sobie zmienisz )

Podaj cene na priva ktora by Cie zadowolila :)

(mysle , ze jakos tak za polowe ceny + koszt przesylki ?:D ale to niekoniecznie musi byc , na brak kasy naszczescie jako tako nie narzekam , moge wymienic na cokolwiek , leza nie beda potrzebne wiecej :) )

Pozdrawiam Zbyszek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Zbyszek36

150 zeta z igielkom :) ale igielke bede mial za kilka dni wtedy dam Ci znac (zrobie ewentualnie fotke jak chcesz)

pozdr....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Zbyszek36

ok, jak tylko otrzymam wirniki to dam Ci znac :) przypomnij sie jeszcze na maila lub gadu ,bo jestem zaganiany;) (z.tschaner@hispeed.ch)

pozdr...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Zbyszek36

to jest wlasnie dokladnie taka pompa , tylko jedna juz "przerobilem" to znaczy wkleilem juz srubunki do rurek 16 mm , jezeli to ma byc do odpieniacza ta pompa to mialbys jak znalazl :)

Zrobie puzniej fotki to sobie wybierzecie , ktora komu pasuje .

pozdr...

Ps; Aha i jeszcze jedna sprawa , nie moge tych pompek wysylac kazdemu z osobna , wiec moze wysle je do jednego z was bo inaczej nie bedzie to oplacalne dla mnie (chcialem sprzedac obie na raz niezapominajcie) wiec uzgodnijcie to pomiedzy soba do ktorego z was mam wyslac te obie pompki .(paczki ze Szwajcari sa drogie zaplace 30sfr to jest okolo 90zeta ) sami rozumiecie ze musze cos wziasc za jedna pompke przynajmniej :)

Albo wysle jednemu z was obie za tansza cene :) to drugi wariant .(zawsze jedna na wymiane w razie awari)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć osłałem Ci wiadomość na meila ..sprawdz czy dobry adres i czy dotarło

z.tschaner@hispeed.ch

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zbyszek mam coś na wymianę to wezmę dwie. taniej wyjdzie ...odezwij się...masz wiadomość na priwa i meila .sprawdz...

czesc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Zbyszek36

Przykro mi ale z pompkami jest juz nie aktualne , nikomu nic nie obiecywalem , nie podpisywalem niczego :) , pomki juz zamienilem na inny sprzet .

pozdrawiam wszystkich i za ewentulane nieporozumienia przepraszam .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.