Skocz do zawartości
Andrzej58

(S) dwa NOWE żarniki HQI 250Wat 14tys.K

Rekomendowane odpowiedzi

Zdecydowanie sprzedam dwa nowe żarniki MH-DE HQI 250W 14000K zalecane do akwarystyki rafowej z filtrem UV mocowanie na dwie strony.nazwa firmy "Plusrite J.P.Elektronic " cena za dwa 300,00zł. kupione w sklepie stanach..USA. Bardz ladna barwa bez zoltego.!! http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=322469130

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Andrzej58 z innej beczki. Jak sprawuje Ci sie denitryfikator SERY w morskim? Pod jakie pompy dziala Twoj sterownik? No i gdzie mozna zobaczyc fotki baniaka??:)

pozdrawiam

jeszcze tu wroce:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam! denitryfikator SERY kupilem go w ciezkich czasach okolo 7 lat temu kiedy nie bylo mozliwosci zbicia NO3. Dokarmialem go nitrofluidem... wode oczyszczal. ok 80litrow wody bez No3 sukces.. he potem zaczalem dokarmiac go najgorsza gatunkowa wodka..i wydaje sie ze jest wydajniejszy i szybciej rusza. Co do starownika to dziala ze wszystkimi pompami do 1000Wat max.. nie ma na rynku tak zawansowanego technicznie sterownika no poza Markowymi kombajnami komputerowymi he Co do fotek moge wyslac na e-maila ale powiem tak ze sie rozwodzilem kiedys... zaniedbalem ale od konca tamtego roku ozywa....We wczesniejszych latach pochwale sie ze mialem sporo sukcesow rorodczych smialem sie jak mowili w dzienniku TV ze w jakims zoo rozmnozono morskie ryby he.. teraz to juz normalka u kazdego prawie ..... Polecam żarnimk tani i fajnie swieci..korale ozyly jak nigdy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a po czym poznać że nowe ?? zapakowane jakoś fabrycznie ??

i jak dokładnie są mocowane, bo HQI jeszcze nie miałem, teraz mam pierwszą lampę i w sumie 2 mógłbym wziąść :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gwarantuje ze nowe... hehe zapakowane w orginalne pudelka itp.. kupione w sklepie ja ich nie uzywalem bo nawet nie mam takiej elektroniki sam uzywam 150Wat. Zarnik HQI jak jest jaks czas uzywany to widac po nim..Mocowanie moge wyslac fotki na E- maila. ale jest obustronnie mocowane na wsuwne.. 150 Wat co mam troche inaczej bo ma konce okragle i po obu stronach trzymaja blaszk..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja moge dać 200zl jeśli faktycznie są nowe bo więcej warte nie są , ty juz je znasz...

98L ale ale ladne :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moge je sprzedac za 240zl..za dwa sa na 100% nowe... po 110zl sprzedaja na allegro nieznanych firm 150Watowe te maja 250Wat..14tys.K i maja ladne opisane pudeleczka... kupione byly w....ok mam jeszcze jedna nowa 150Wat bo takie sam uzywam... moge tez wymienic na szczepki twardzieli... ( odpowiednia ilosc ) + dowiezienie do wa-wy 1szt szczepki twardziela... no chyba ze bialoleka.. he +1 szt..:).... no tak zebra.. jest warta a moje lampy nie? zebrasoma moze sie przekreci z teskonty za panem.... a moje lampy 6 tys godzin.. jakos tak... dasz zebre dorzucisz 100 i lampy twoje..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale nowe są lepsze 200 i sprzedajesz...

A zebrasoma sprzedana :) troszke mi jej zal bo pieknie zdobila akwarium w przyszłym roku robie ok.800L.

Widze ze kilka aukcji wystawiłeś myśle ze powinienes ceny zmniejszyc o 30 % zaraz zajrze tam i popoprawiam.

98L ale ale ladne :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.