Skocz do zawartości
rufi27

(S) Odpieniacz TUNZE DOC 9210

Rekomendowane odpowiedzi

1210424737.jpgJak w temacie, używany, w super stanie,

przeznaczony do 1000 litów :Satisfied

pompa wydajności 1200 l/h

zasysanie powietrza 650l/h

zwężka venturiego na tłoczeniu pompy, dzięki temu odpienicz nie usuwa planktonu z wody.

inne zdjęcia mogę wysłać na e-mail.

cena 500zł + koszty wysyłki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Andrzej58 jakos swojego sprzetu nie puszczasz w tak rewelacyjnych cenach:D

jeszcze tu wroce:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I prawie zawsze chiński.Piszesz ,że połowę ceny a proponujesz nawet nie ćwierć ceny :Satisfied .Rufi zaproponował połowę :D

Bylo cos ,a jest nic...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po co dyskusja człowiek chce sprzedać wystawia cenę , jak nie pasuje to nie kupuję po coś śmiecić mu w ogłoszeniu

mam taki odpieniacz i działa nieźle wart jest ceny bo to sprzęt markowy

DEXA /jacekdl@o2.pl/ GG 3977 niestety na razie www.papierline.pl

moja mała galeria

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zmiana ceny :)dalej aktualne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to już prawie cena używanego baesta 1200 ;)

360l

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jaka ta cena ? Nowej nie widze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla osób które nie lubią czytać napiszę "tą nową" cenę : 500zł + koszt wysyłki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesteś zbyt agresywny w tym swoim sprzedawaniu ,jasne ,że masz prawo sprzedawać za ile chcesz ,ale takim zachowaniem klientów nie zyskasz ,robisz wszystkim wielką łachę jakbyś miał Bóg wie jakiego "białego kruka".Zaproponowałem ci już 450 ,a ty nawet nie potrafisz odpisać . Wsadź go sobie w buty ,już miałem dać ci te 500 ,ale jesteś zbyt hamowaty.;)

360l

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
darekkuku :

Jesteś zbyt agresywny w tym swoim sprzedawaniu ,jasne ,że masz prawo sprzedawać za ile chcesz ,ale takim zachowaniem klientów nie zyskasz ,robisz wszystkim wielką łachę jakbyś miał Bóg wie jakiego "białego kruka".Zaproponowałem ci już 450 ,a ty nawet nie potrafisz odpisać . Wsadź go sobie w buty ,już miałem dać ci te 500 ,ale jesteś zbyt hamowaty.;)

Z całym szacunkiem nie jestem "agresywny" itp. itd. ;)

Również dla Twojej informacji początkowa cena wynociła 600 zł + koszt wysyłki, następinie obniżyłem ją do 500 zł + koszt wysyłki a nie odpisuję ponieważ:

1 dziś jest święto i nie jest moim piorytetem siedzieć przed kompem i śledzić wypowiedzi na forum, jest to dzień, w którym spędzam czas z rodzią i sporadycznie (2 raz dzisiaj) włączam kompa.

2 pisałem Ci na pw że poprzednia Twoja propozycja była małoatrakcyjna (proponowałeś 400zł jak ja wystawiłem cenę 600zł) i zaproponowałem kupno (za 400zł) używanego Beasta 1200.

3 jeśli chcę sprzedać coś za określoną sumę to nie oczekuj odemnie wylewnego zainteresowania kwotą która jest poniżej mojego zainteresowania (ostatnią kwotę którą proponowałeś to 450zł).

W związku z powyższym:

Gorąco pozdrawiam i życzę owocnych poszukiwań, innej atrakcyjnej propozyji sprzedarzy sprzętu poniżej kwoty, za którą chciałby ktoś, coś sprzedać.

Z poważaniem

Rufi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1211548981.jpg

w związku z licznymi pytaniami na pw informuję iż odpieniacz sprzedaję z kompletem do zamocowania na ściance suma wraz z instrukcją

zestaw mocowanaia jest fabrycznie nowy, wyciągnięty z opakowania w celu wykonania zdjęcia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.