Skocz do zawartości
froolk

[S] Deltec MCE 600

Rekomendowane odpowiedzi

SPRZEDANY

Mam na sprzedaż kupiony około 8 miesięcy temu - używany pół roku odpieniacz typu HOB (Hang on Back) Delteca MCE600. Stan oceniam na bardzo dobry - ładnie wyczyszczony i oczywiście sprawny.

Jest to naprawdę wydajny odpieniacz. Pobierając TYLKO 10W energii (pompa AQUABEE 2000AS)dobrze służy jako odpieniacz i panel równocześnie - można w nim umieścić grzałkę, wkład węglowy i rowaphos, ja miałem w nim elektrode ph i temperatury oraz do niego dolewałem słodką wyparowaną wodę - co powoduje, że całego tego sprzętu pozbywamy się z akwarium nie mając skomplikowanej w małym akwarium hydrauliki i sumpa. Deltec podaje,że normalne obciążenie 700ltr, duże 450ltr. IMO nie należałoby przekraczać tych 450ltr. Może oczywiście pracować również zawieszony na ściance sumpa i zwolnić miejsce na np. refugium.

Tu macie instrukcję

A tu opis użytkownika

Proszę o kontakt na priv TYLKO osoby naprawdę zainteresowane zakupem

Cena 680 zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak! Aktualne! Jak znajdę chwilkę to wstawię fotki, ale jestem teraz trochę zajęty i nie moge się wyrobić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby sie cos zmieniło to pamietaj o mnei prosze.

"Ludzie mający charakter postępują właściwie nie dlatego, że myślą, że zmienią przez to świat, lecz dlatego, że nie godzą się na to, by świat ich zmienił.

Moja Mania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@froolk : proszę sprawdź chronologię zgłoszeń, mam nadzieje, ze kilka dni temu byłem pierwszy na priva ....

...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy imć @froolk sie do kogoś odezwal ?

chcialbym sfinalizowac sprawe zanim ten dzial zniknie...

...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.