Zatorek Zgłoś Napisano 18 Września 2008 A możeby tematy z "targowiska" nie pokazywałyby się w głównym oknie. Aktualnie nie chcę nic kupić ani sprzedać i przedzieranie się wśród gąszcza ogłoszeń w poszukiwaniu nowych postów staje się upierdliwe, tymbardziej, że jest ich coraz więcej. Jeżeli mnie nie ma kilka godzin przed kompem, to ciekawe dyskusje mi umykają. Sprzedający, kupujący zawsze się odnajdą z konkretną transakcją, wchodząc chociażby w "Targowisko" Pzdr Lechu Cytuj Sonda: Skąd jesteś? Na razie oglądam Wasze rafy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekkuku Zgłoś Napisano 18 Września 2008 Zawsze możesz wejść do konkretnej sekcji tematów i tam łatwo odnaleść ciekawe dyskusje . Dla mnie np. ciekawy jest dział targowisko;) pozdrawiam Darek Cytuj 360l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zatorek Zgłoś Napisano 18 Września 2008 Wiem, tylko muszę wchodzić do każdej sekcji z osobna a tak mam wszystko na wierzchu. A, że cały czas się uczę to wszystkie dyskusje są dla mnie interesujące z wyjątkiem targowiska A może dałoby się gdzieś z boku targowisko wcisnąć? Tylko mnie nie atakujcie, bo ja tak sobie luźno wyskoczyłem, nie żebym chciał za ten pomysł ginąć Pzdr Lechu Cytuj Sonda: Skąd jesteś? Na razie oglądam Wasze rafy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mohamed Zgłoś Napisano 18 Września 2008 Nie zginiesz wszyscy będą się bali bo Ty "grzebiesz w nerkach" P.S. targowisko jest fajne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba75 Zgłoś Napisano 18 Września 2008 Mam podobne zdanie jak @Zatorek,na stronie głównej robi drugie all.... a wartościowe tematy umykają w gąszczu ogłoszeń Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
khorne01 Zgłoś Napisano 18 Września 2008 Może niech ogłoszenia będą płatne np. 1 pln brutto płatne przez sms?? A tak szczerze stosunek ogłoszeń do innych topiców robi się 1=1 a to nieco drażni. No i jak już o takich sprawach mowa to można by wyeksponować nieco galerie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zatorek Zgłoś Napisano 18 Września 2008 @Mohamed mnie tez się podoba targowisko ale jest go już za dużo, przynajmniej na głównej. To się już robi forum "targowe". A w opisie "Targowiska" stoi jak byk napisane "Podziel się lub wymień z kimś na szczepki korali, ryby, itp." a nie ściągnij sprzęt ze Stanów, Niemiec itp. zarabiaj i zaśmiecaj forum. I nie mam nic przeciwko temu, że ktoś chce zarobić tylko jak na mój gust to się robi juz niesmaczne. Pzdr Lechu Cytuj Sonda: Skąd jesteś? Na razie oglądam Wasze rafy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marclo Zgłoś Napisano 18 Września 2008 Ja osobiście popieram Zatorka , właściwie targowisko to oddzielny dział i łatwiej sprawdzić zawartość jednego pod kątem zmian, niż przeszukiwać wszystkie pozostałe szukając ciekawych nowych tematów. Oczywiście tu jeszcze powinien zabrać głos właściciel forum (pod względem możliwości i chęci takowych zmian ;]) , bo w przypadku braku takiej możliwości niema po co rozkręcać dyskusji na ten temat pozdrawiam Marcin Kloc Cytuj http://youngdes.pl/ Grafika Komputerowa dla Ciebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stani Zgłoś Napisano 19 Września 2008 W NRD i NRF (polaczonych) jest zalozone osobne (nie forum) tylko taki dzial "Targowisko" gdzie za oddanie ogloszenia trzeba wlascicielowi "forum" zaplacic. Sprzedawane sa pakiety na ogloszenia np:4 ogloszenia za 1 Euro lub 40 ogloszen za 10 Euro itp (w cenie jest tresc ogloszenia i 3 zdjecia). Podaje sie swoj nr. telefonu lub Email i reszta transakcji odbywa sie bez otwartych dyskusji, na plaszczyznie prywatnej. Wlasciciel tego zamieszania pilnuje, by nikt nie dal 41-go ogloszenia bez uprzedniego zaplacenia (przekaz z konta na konto), ale tez nie ma nic do powiedzenia, co mozna zglaszac do sprzedazy lub kupienia, mimo ze sam prowadzi sklep. Moze takie rozwiazanie by komus pasowalo? Pozdrawiam Cytuj 120x75x47 wys. 400 l, sump 100 l. 432 W T5 + 2 x 24 LED blau, BK 200, cyrk 17500 l/h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rebciu Zgłoś Napisano 19 Września 2008 Widzę, że nie tylko ja zauważyłem, że coś z tym działem jest nie tak Kilka osób prowadzi tu po prostu "działalność handlową" stąd coraz większa ilość ogłoszeń Postaramy się tą "komercję" "wyciąć" i może to troszeczkę pomoże:) Cytuj Pozdrawiam Czarek Rebech 900l + sump 450l + cała masa drobiazgów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zatorek Zgłoś Napisano 19 Września 2008 Dzięki Rebciu. Zróbcie coś Pzdr Lechu Cytuj Sonda: Skąd jesteś? Na razie oglądam Wasze rafy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaziko Zgłoś Napisano 21 Września 2008 popieram postulat @Zatorka, w momencie kiedy ilosc nowych tematow na targowisku zbliza sie lub przekracza 50% wszystkich tematow jakie pojawiaja sie na liscie nowych od ostatniego logowania przegladanie , dla osoby ktora kupnem sprzedaza nie jest zainteresowana , robi sie klopotliwe. Cytuj ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach