Skocz do zawartości
nowy_zarażony

Sklepy w katowicach- czy są;)

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc

Przeglądajac forum stwierdzilem za wielu z was mieszka w moich okolicach(czytaj katowic) Mam wiec do was pytanie:

Czy nie znacie jakis sklepow morskich np w sosnowcu(tak wiem:), czeladzi czy katowicach?

jeszcze tu wroce:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Podobno jest w Gliwicach, ale musisz zachaczyć o dokładny adres Marxa, gdziesz tu "lata" :) po forum, a tak to kicha ja całość transportowałem z Łodzi i Gdynii pociagami z sklepów netowych.

gdzie jest nemo ? www.republika.pl/akwariummorskie/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A gdzie ty kupujesz?

Na forym poruszany był jakiś sklep w sosnowcy, może słyszałeś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tego w Sosnowcu juz nie ma (to byla filia krakowskiego mini oceanarium czy jakiegos innego)

Jedyny jest w Gliwicach (sklep Malawi na Nowy Świecie) i ponoc w Jaworznie cos jest (poszukaj w archiwum p.r.a)

Ale ten w Gliwicach jest drogi

Ja wiekszosc rzeczy kupuje przez net lub z wyprzedazy :)

test sygnaturki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem na stronce sklepu w piekarach i napisali ze sie zajmuja akwarystyka morska. Pojade tam w przyszlym tygodniu i zdam wam relacje: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem z Sosnowca i fakycznie pustka

Tan w centrum został zlikwidowany ( a mieli duży zbiorniczek ) ale podobno zostały dwie filie w Krakowie i w Bielsku-Białej.

Jeżeli ktoś był z Was w Bielsku to niech da znać jak wygląda - ewentualnie czy są jeszcze inne w tej okolicy ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ceny zwierzaków są tam odstraszajace ale zobaczyć można :)

"______________________ Akwarium 590l; obieg deltec HLP5250; cyrkulacja Tunze Turbelle Stream kit TS07, MJ 1200; Deltec APF600; 2x HQI 150W, 3 x T8 40W;Mieszacz DIY; NR1000; RO+DI; dolewka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie jest w bielsku takowy sklep...ale jest lipny. Ceny bardzo wysokie ( za żywa skałe chcieli 90 zł za kg)

Ich zbiornik morski był nieciekawy w sumie kilka ryb, żadnych bezkregowców i woda okropnie zasyfiona.

Pozatym sprzedawca twierdził że w 125 litrach nie da sie nic wychodować. Omijajcie ten sklep dużym łukiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam sklep w GLIWICACH jest na ulicy NOWY SWIAT 3A .TEL.do sklepu [032]238-29-80 POZ.R@F@L.

Akwa 375l + sump 126l Odpieniacz ATI - Bubble Master 200,Lampa ATI Power Module T5 4x 80W ,Cyrkulacja pompy Tunze 6060-6080,Tunze -Nano Wavebox + Gł QuiteOne-4000l,GroTech - TEC III NG - dozownik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest sklep w Jastrzebiu Zdroju i niedaleko w Czechach w Hawirzowie

Akwarium 360l sump 120l oświetlenie 2 X 150W HQI + 2 X 54W actynika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie w Jastrzebiu ??

Bo juz jutro to moge zobaczyć :)

"______________________ Akwarium 590l; obieg deltec HLP5250; cyrkulacja Tunze Turbelle Stream kit TS07, MJ 1200; Deltec APF600; 2x HQI 150W, 3 x T8 40W;Mieszacz DIY; NR1000; RO+DI; dolewka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Jastrzebiu ul 11 listopada 10

tel 476 48 78

Akwarium 360l sump 120l oświetlenie 2 X 150W HQI + 2 X 54W actynika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.