Skocz do zawartości
apoplek

(K) Małe akwarium

Rekomendowane odpowiedzi

Kupię akwarium z panelem i pokrywą o pojemności ~ 45 - 80 litrów (cube o boku ok. 40 cm) . Najlepiej nie DIY (chodzi o pokrywę), ponieważ zależy mi na estetyce. Przymierzałem się do boyu mt50, ale możliwe że ktoś z forumowiczów ma coś ładnego i niedużego na zbyciu. Kontakt wtf2@wp.pl

Pozdrawiam,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja od takiego zaczynałem - wspomnienie . Mam je jeszcze nie ma komina i innych pier**l bo to zawracanie glowy. Bardzo estetyczne zrobione w aquael - klejine super z pokrywą aluminiową i belką swiatła aluminiową Wszystko czarne estetyczne Dałem za nie jakąś abstrakcyjną kasę ale oddam Ci za grosze myślę że na takie pierwsze morszczaki w tym komplecie to aż zanadto i na początek wystarczy ( z odpieniaczem) dał bym ci za 700 złoty, stare foty jak to rosło mam i moge posłać a ponieważ i ty i ja z wawy to i radą służe Musisz się tylko pospieszyć bo na allegro chce to rzucić - Ursynów

Pozdrowienia

włodek

450L + 200 SUMP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Włodek :

a ponieważ i ty i ja z wawy to i radą służe

nie tak do końca z wawy... jakieś 350 km różnicy... :-) W każdym razie jeśli znajdziesz te zdjęcia to poproszę o wklejenie (bądź na email - podany w pierwszym poscie) oraz trochę danych technicznych - wymiary zbiornika, oświetlenie, jaki odpieniacz...

Pozdrawiam,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.