Skocz do zawartości
brzydzi

[S] miękkie

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie. Mam na sprzedaż szczepki korali miękkich:

1. 4 sztuki - wielkośc ok 12 - 14 cm po 35zł/szt - piękne długie falujące polipy, u mnie mieszkają w nim błazenki (fotka całego korala - wielkości 27x23)

fe8e24e6d214dd0dm.jpg

2. 2 sztuki - wielkośc ok 7 cm po 35 zł/ szt - zielone polify, fajnie fosforyzują w aktynice - na fotce koral po środku (fotka całego korala)

14e3a01a4b663976m.jpg

3. lobophyton - wielkość ok 7 cm 50 zł - zielony z bialutkimi polipami

a98147eeab939554m.jpg [red]REZERWACJA[red]

4. sinularia - wielkośc 14 cm 50 zł - na fotce z prawej strony

ee2c809e67182e68m.jpg

odbiór osobisty Nowogard - zachodniopomorskie (trasa Szczecin - trójmiasto :) ), GG 9213122

Akwa ....... zł, osprzęt ...... zł, skała i życie ........ zł, uśmiech mojego dziecka co rano przy akwa BEZCENNE.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli znajdzie sie osoba , która weźmie 3 szczepki to możliwa wysyłka PKP ze Stargardu Szczecińskiego.

Grzegorz

Akwa ....... zł, osprzęt ...... zł, skała i życie ........ zł, uśmiech mojego dziecka co rano przy akwa BEZCENNE.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mała aktualizacja, zostały dwie ładne szczepki korala z 1 zdjęcia, jedna korala z 2 zdjęcia, szczepka lobophytona ok 7-8 cm za 45 zł, sinularia wielkości ok 10 cm za 35 zł oraz euphylia w cenie 50 zł za dwie główki lub 70 za trzy główki - z 5-7 szczepek:), zdjęcie matki:

b1cdb3166a2052d2m.jpg

3e1413757459e8c1m.jpg

pozdrawiam.

ps. co do odbioru to najlepiej osobisty lub przy większym:) zamówieniu PKP.

Grzegorz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.