Skocz do zawartości
milady

[O] Mantis

Rekomendowane odpowiedzi

Okazało się, że mam nadwyżkę mantisów ;-)

Tak więc jestem skłonna oddać w dobre ręce maluszka, ok.1 cm, w kolorze zielonym. Niestety nie mogę wstawić jego zdjęcia, ponieważ nie mam możliwości zrobienia mu fotki. Został on dziś odłowiony z głównego akwariumu i teraz czeka na nowego właściciela.

W grę wchodzi wyłącznie odbiór osobisty, ponieważ nie mam go jak zapakować aby go wysłać jako przesyłkę.

Mieszkam w Łodzi na Wiskitnie.

W dniu jutrzejszym między 15 a 16 będę w Poznaniu tak więc jeśli ktoś z tamtego rejonu jest zainteresowany i zdecyduje się do godz. 9.00 rano jutro, mogę go wziąć ze sobą.

Kontakt GG 1121535

Ja nie jeżdżę szybko, ja latam powoli ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

biore

Dystrybucja pomp perystaltycznych, pompy perystaltyczne pompy dozujące pompa perystaltyczna pompa dozująca systemy dozowania sprzęt akwarystyczny dozownik akwarystyczny automatyczna dolewka www.pompydozujace.com www.aqua-trend.pl

Tanie pompy dozujące największy wybór fachowe doradztwo, dozowanie cieczy. Firma aqua-trend od lat zajmuje się budową indywidualnych systemów dozowania cieczy. Pompa jelitowa.

levelautomatic shark poseidon doser one evolution Doser AT-1 automatyczna podiana wdy Converus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szybka decyzja, tak więc mantis jest już przeznaczony LUK4344

Ja nie jeżdżę szybko, ja latam powoli ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.