Skocz do zawartości
Grelson

Kupię zestaw do Nano Rafy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Serdecznie,

Tak jak w temacie z racji tego że moja rafę sprzedałem około pół roku temu z powodów finansowych a jak wiadomo bez akwarium żyć się nie da:) chciałbym postawić jaką kolwiek nano rafkę tanim kosztem(tak jak wspomniałem) problemy finansowe... i tutaj moje pytanie czy może ktoś z szanownych forumowiczów miał by może do sprzedania tanio jakiś zestaw z życiem bądź bez? Będzie mnie cieszyła nawet naj mniejsza pojemność akwarium rozważę każdą propozycję, zależy mi aby zakupić cały zestaw naj lepiej z szafką.

Pozdrawiam Serdecznie i mam nadzieję że komuś zalega w piwnicy jakiś mini zestawik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

priv

435 l 150x55x53 ,DeltecMCE600, Aquasunlight 2x250&2x54 ,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Grelson skąd jesteś?

www.akwa-swiat.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaworzno/Chrzanów koło Katowic, tak jak mówiłem interesuje mnie zestaw każdej pojemności, zależy mi na cenie gdyż z moimi 500l morza musiałem się rozstać z powodów finansowych a obecnie chciałbym założyć zbiorniczek małymi kosztami z paroma miękasami i jakimiś błaznami:) jeśli komuś by zalegał zestawik to chętnie się nim zaopiekuję:).

Pozdrawiam Serdecznie i oczekuję na propozycje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to blisko, mam coś takiego

1. akwarium 60l (60x30x35, wklejony rogowy komin z grzebieniem, 3 otwory w dnie)

2. brak sumpa (potrzebowalem go do czegoś innego) pasował tam 50l - 60x30x30

3. cała hydraulika z tego w systemie NIBCO (rozcięta ale bezproblemowo można ją s powrotem pokleić)

4. szafka na którym to wszystko stoi (regulowane nogi żeby wypoziomować) kolor jasny, 3 otwory na przełożenie kabli, w jednym zamontowany wentylator, zardzewiałe zawiasy (nadają się do wymiany ale można dalej je używać)

5. korona na oświetlenie ze spienionego PCV (kolor czarny, mieści się 4x24W T5 - brak świetlówek i stateczników) 2 wentylatorki wbudowane do chłodzenia

cena 100 zł za wszystko

akwarium jest brudne i zarośnięte glonami wapiennymi (cena niska za cały zestaw więc tego nie czyszczę - nie chce mi się )

jak to wyglądało można obejrzeć tutaj:

[green]jak to było budowane[/green]

[green]a tak to funkcjonowalo 1[/green]

[green]a tak to funkcjonowalo przed przeniesieniem do 375l[/green]

www.akwa-swiat.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ponawiam, Tak jak pisałem interesują mnie nawet najmniejsze zestawy zależy mi na cenie... a może za jakiś rok jak się odbije z finansami ponownie stanie jakieś 400-500l

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Filavandrel zaproponowal Tobie naprawde fajny zestaw za 100 pln, to czego szukasz jeszcze ?

UWIELBIAM MÓJ CANDY SHOP

130x50x40 + 210 l sump , obieg laguna 3500 , cyrkulacja tunze 6055 + 6045 + 6060

oświetlenie 4x 54 w t5 DIY, SHURAN 200

wystartowało Nasze Przejściowe...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.