Skocz do zawartości
tomiooo

[P/K] świetlówki t5 24W

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

Ponieważ powoli zbieram sprzęt do założenia mojego pierwszego zbiornika i będę potrzebował do niego oświetlenia, więc jeżeli ktoś będzie wymieniał stare świetlówki t5 24W w swoim zestawie morskim to chętnie przyjmę, ewentualnie mogę kupić za drobną opłatą sztuki, które były mało używane. Interesują mnie również stateczniki i oprawki do tych świetlówek.

Jeżeli ktoś dysponuje takim sprzętem to proszę o info na priv.

PozdrT

zbiornik 90x42x45+sump; odpieniacz Deltec APH525; oświetlenie T5:2x39W+ 90W LED; wystartowało 11.08.2009; moja wiedza dojrzewa razem z akwarium

MOJE AKWA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli tomiooo nie będzie potrzebował więcej świetlówek tto jestem również zainteresowany.

Śpiesz się powoli...

56_1245071123.gif

beztytuubvb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aktualne

zbiornik 90x42x45+sump; odpieniacz Deltec APH525; oświetlenie T5:2x39W+ 90W LED; wystartowało 11.08.2009; moja wiedza dojrzewa razem z akwarium

MOJE AKWA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odbłyśniki + oprawki będę miał w najbliższym czasie; brakuje świetlówek i stateczników, proszę o info jeżeli ktoś dysponuje takim sprzętem

MOJE AKWA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.