Skocz do zawartości
Olek

[S] SPSy

Rekomendowane odpowiedzi

Poprzebierałem troszkę korale i mam kilka sztuk do sprzedaży, które się pokrywają.

Korale są po szczepkowaniu i drobnej przeprowadzce stąd niektóre mają jakieś maleńkie ubytki od poparzeń, jeśli ktoś sobie życzy można zarezerwować i wyślę jak się zregenerują- kwestia 2 tygodni. Zdjęcia nie do końca oddają kolory- mam dość ciemne oświetlenie, jednak seriatoporom autentycznie zdecydowanie bliżej do bieli, niż jakiegoś różu, czy czerwieni. Tak ewoluowały podczas stosowania zeowitu, wcześniej były czerwone. Wszystkie korale pochodzą z mojego zbiornika, gdzie już na dobre rozkręcił się zeowit, więc proszę uważać, aby nie kupić ich do zaniedbanego zbiornika, bowiem mogą takiego szoku nie przeżyć.

533-akropora1.jpg

SPRZEDANA

533-akropora4.jpg

SPRZEDANA

533-akropora2.jpg

SPRZEDANA

533-akropora5.jpg

SPRZEDANA

533-seriatopora1.jpg

SPRZEDANA

533-seriatopora2.jpg

SPRZEDANA

533-seriatopora4.jpg

SPRZEDANA

Zapraszam serdecznie do oglądania i kupowania korali osobiście. Istnieje również możliwość wysyłki PKP(jeśli istnieje bezpośrednie połączenie z Lublina!). Przy kupnie kilku korali promocje :).

W razie pytań proszę dzwonić 510-504-859, lub pisać pw, gg: 509-79-80.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Olek jak ty te fotki robisz???

Jak jestem u ciebie to na cukierki się patrzy a jak widzę te fotki to mnie nerw jakiś bierze.

Ludzie niech ktoś mu powie jak zrobić fajne fotki bo korale są naprawdę super (zaraz ktoś pomyśli że cukruje )

P.S. Jak poczekasz na kasę to biorę tego z drugiej fotki :)

..............................................2651-obraz%20055%20%5B1600x1200%5D.jpg..............................................

FOWLR Już nie długo bo mi oczy bez cukierków padną :) 150x50x50 + sump 240L,30kg LR , 8x39 W , Ati BM 200,cyrkulacja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fakt, świetlówki mam dość:) niebieskie i nie radzę sobie z aparatem. Zapraszam na żywo kolorki są na prawdę ciekawe.

Rezerwacja 2 i 3 akropory.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe czy twoja seriatoporka dała by radę u mnie jak by co to ta małą za 30zł jak nie jest zarezerwowana biorę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy jest mozliwosc wysylki do Olsztyna?

Jesli tak to jestem zainteresowany nr 4,5

pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no faktycznie nic niewidać, byłbym chętny ale ciężko coś powiedziec na podstawie tych zdjęć

"500L+ 120L sump, obieg Aquabee5000,2xHQI 150W+2x80W T5,cyrkulacja JVP 102+2x201b,1xresun15000,Tunze 6095(łącznie 47000l/h),BRAK ODPIENIACZA TYLKO ALGAESCRUBBER!!

57402030.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko prócz akropory za 70zł i jednej seriatopory za 50zł poszło.

Żuraw wysłałem Ci PW proszę odbierz.

@Leoni- nie mam w tej chwili czasu bawić się aparatem, mam ciemne świetlówki i o ile na żywo jest jasno, fotki wyszły ciemne, nic na to nie poradzę. Jak będę miał wolną chwilę to zaproszę znajomego, który ma pojęcie o robieniu fotek i wtedy będą ładne:).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.