Skocz do zawartości
froolk

[S] Zbiornik do propagacji lub hodowli korali

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie. Sprzedam po kosztach, a nawet poniżej :clowning zbiornik do propagacji lub hodowli korali o wymiarach 170x100x40 + sump + stelarz + cała hydraulika. Wykonany bardzo starannie w AM Bogucin - szkło optic. W zbiorniku jest ceramika specjalnie zaprojektowana dla maksymalizacji powierzchni do obsadzenia korali wraz z podstawkami pod korale lub szczepki, w sumpie żywy piach. Wszystko zostało uruchomione 5 miesięcy temu na wodzie z mojego zbiornika głównego, zaszczepone i jest w pełni dojrzałe - gotowe do zasiedlenia. Niestety ja mocno przeliczyłem się z czasem jakim dysponuję na HOBBY i nie udało mi się przejść do kolejnej fazy, a i tak pielęgnacja głównego zbiornika trochę z tego powodu ucierpiała, nie wspominając o moim wolnym czasie:)

Jako, że ceramika została wykonana modułowo i z przeznaczeniem pod propagację lub hodowlę nie ma problemu z przeniesieniem akwarium w inne miejsce i złożenia od nowa bez potrzeby ponownego dojrzewania - stąd to ogłoszenie - szkoda poświęconych czasu i pieniędzy - fajnie by było gdyby ktoś sobie skorzystał i uruchomił zbiornik natychmiast.

Jeśli nie to niestety będę zmuszony akwarium "wygasić".

Nie jest to zbiornik ani ceramika która nadaje się na akwarium typu "display" więc nie pytajcie o to. Narazie sprzedaję tylko to co w ogłoszeniu - ze sprzętem nie ma pośpiechu ale kupujący zbiornik będzie oczywiście miał pierwszeństwo zakupu.

ZBIORNIK DO ODBIORU LOCO PIŁA WIELKOPOLSKA

ACHA! JESZCZE CENA - NAPRAWDĘ NIE MAM POJĘCIA, NIE SPRZEDAJĘ TEGO W CELACH ZAROBKOWYCH.

Moja propozycja :

- zbiornik z sumpem i stelarzem + hydraulika - 1500zł

- ceramika - 3500zł ( to naprawdę ogromna konstrukcja zajmująca dno zbiornika 170X100 )

Chętnie odpowiem na pytania, ale nie piszcie w tym poście ani na priv. Ostatnio do komputera podchodzę tylko odebrać pocztę, więc

PYTANIA WYŁĄCZNIE NA E-MAIL froolk@go2.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.