Skocz do zawartości
truper

[K] AKWARYSTYKA MORSKA Werner Baumeister +CD

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich serdecznie. To cość nietypowe miejsce żeby się przedstawić. Jestem nowym zarażonym morszczyzną :clowning

Potrzebuję pogłębić wiedzę teoretyczną więc kupię książkę AKWARYSTYKA MORSKA Werner Baumeister koniecznie z płytą CD oraz AKWARIUM MORSKIE KROK PO KROKU Maciej Kostecki. Przeczytałem już książkę Skrzypeckich Akwarium Morskie i Pierwsze Akwarium Morskie Kur,Zarzyński.

Jeszcze raz witam wszystkich i pozdrawiam.

Kontakt gg 15916332

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj,

Poczytaj to forum, jest lepsze od jakiejkolwiek książki;)

360l

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja myslalem ze jestem nowym_zarazonym:D Mam ksiazke baumeistera gdzies, ale nie polecam. Na forum masz najnowsza i sprawdzona wiedze.

pozdrawiam

jeszcze tu wroce:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale On jest nowym "nowym zarażonym" a Ty jesteś starym "nowym zarażonym" :clowning

360l

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko forum !!!!

to jest kopalnia wiedzy

pozdrawiam

180 x 60 x 60, cyrkulacja 1 x 12 000, 3 x 6 000, otpieniacz ATK, cyrkulacja aiwaki 2500 L/h, oświetlenie 2 x 250 W HQI

+ niebieskie 2 x 54 + LED

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Forum wertuję kiedy tylko mam czas. Jednak chętnie bym poznał opinie innych. Wiedzy nigdy nie zawiele.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w ksiazkach pisza glupoty nic Ci one nie dadza wiedzy a postepujac wedlug nich poniesiesz tylko straty.Prawde Ci napisal darekkuku abys wiedze zdobywal na tym forum. Ja sam zdecydowalem sie na morsczyzne w okresie jak wiekszosc z tego forum nawet nie slyszala aby morskie miec w domu.. he ja postepujac wedlug ksiazek stracilen naprawde dziesiatki tysiecy zlotych. Teraz Ci z tego forum ucza mnie i innych ......... maja zbiorniki ze szook :kapelusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.