Skocz do zawartości
raku-kraku

Przyjme/Kupie zycie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Przyjme od szanownego darczyncy jakies zycie lub kupie po dobrej cenie jesli ktos ma cos na zbyciu. Mam swierzy baniak i troche golizna swieci wiec w zasadzie wszystko co jest w miare latwe w utrzymaniu byloby OK.

Ktokolwiek ma cokolwiek prosze o jakies info:)

Z gory dziekuje

Akwarium 120x60x60,sump 80x40x35,cyr:SUNSUN 12000l/h + 6000l/h,AquaBee UP3000,2xMAXSPECT 160W,Bubble Magus BM110

Obsada:Forcipiger flavissimus,Zebrasoma flavescens,Zebrasome Xanthurum,Siganus vulpinus, Paracanthurus hepatus, 3 Anthiasy, 2 Occelarisy

http://mojarafa.blox.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mogę oddać sarco, nawet kilka za 20zł sztuka :bump1

Tylko jeden warunek po 18 lipca, bo mam teraz egzamin na głowie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To napisz co tam masz w tym baniaku żeby ludzie wiedzieli gdzie i do jakich warunków będą szły ich zwierzaki

Dystrybucja pomp perystaltycznych, pompy perystaltyczne pompy dozujące pompa perystaltyczna pompa dozująca systemy dozowania sprzęt akwarystyczny dozownik akwarystyczny automatyczna dolewka www.pompydozujace.com www.aqua-trend.pl

Tanie pompy dozujące największy wybór fachowe doradztwo, dozowanie cieczy. Firma aqua-trend od lat zajmuje się budową indywidualnych systemów dozowania cieczy. Pompa jelitowa.

levelautomatic shark poseidon doser one evolution Doser AT-1 automatyczna podiana wdy Converus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiec tak z obsady to mam

Zoa, 2xcladiella, montipora, 2xpseudogorgonia - wszystko dosc male

do tego Ocellaris i "krewetka boksujaca"

Akwarium to skromne 60l do tego sump z odpieniaczem i skala.

Akwarium 120x60x60,sump 80x40x35,cyr:SUNSUN 12000l/h + 6000l/h,AquaBee UP3000,2xMAXSPECT 160W,Bubble Magus BM110

Obsada:Forcipiger flavissimus,Zebrasoma flavescens,Zebrasome Xanthurum,Siganus vulpinus, Paracanthurus hepatus, 3 Anthiasy, 2 Occelarisy

http://mojarafa.blox.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i utrzymujesz w takim małym montipore?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

xenia do oddania jesli cie to interesuje

Akwarium: 120 litrów, oświetlenie T5 4x24 wat 18000K,

LS 3 kg, odpieniacz też jest. obsada: 2 garbiki,brzydal oraz 3 slimaczki i wężowidło

chętnie podziele sie aipatisią.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w swoim mam kilka montipor i się utrzymują...ba nawet małe przyrosty mają :bump1

mirkovic ta xenia to ta ode mnie?:)

30x30x40 czyli 36 l od 14 02 2009.8 cm LS, 4 kg LR,oświetlenie Led na Cree DIY, Koralia Nano, kaskada Aquaclear 200, odpieniacz DIY, grzałka 50W, sól Kent.

Koszt postawienia.... znikomy w porównaniu do obecnie planowanego zbiornika :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam do wydania:

Capnella imbricata

Sarcophyton ehrenbergi

Sinularia flexibilis

Zoanthus sp.

w razie zainteresowania priv.

240 l (120 dł 50 szer 40 wys) + 56 l sump, pompa glowna PH 802, cyrkulacja 900l/h + 500 l/h + 400 l/h + 240 l/h, oswietlenie NOWE 39W aquastar (T5) + 39W 4000K (T5) (12 godzin) + 2 X 39W 5000 K (6 godzin) bez odpieniacza, grzałka 150W, ok 20 kg żywej skały

forum wspinaczkowe Brytan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
TMK :

i utrzymujesz w takim małym montipore?

A niby czemu miał by nie utrzymać ???

..............................................2651-obraz%20055%20%5B1600x1200%5D.jpg..............................................

FOWLR Już nie długo bo mi oczy bez cukierków padną :) 150x50x50 + sump 240L,30kg LR , 8x39 W , Ati BM 200,cyrkulacja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.