Skocz do zawartości
aicmen

PRZYJMĘ SPRZĘT

Rekomendowane odpowiedzi

Z miła chcećia przyjmę od kogoś sprzet do nano-rafy który jest juz komuś niepotrzebny a działający gdzyż narazie mie mam kasy aby kupić nowy a chciałbym założyć akwarium jakieś małe do 50l. CHETNYCH przekazaniem sprzetu proszę o kontakt przez e-mail pinki_pinki@interia.pl lub posta. Z góry dziekuje

NiEcH MoC BęDzIe Z WaMi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nowe szkło do mnirafy brutto 70 litrów - identyczne jak w "akwariach klubowiczów". Szklarz mi zrobił kiedyś ze szkła niecałe 4mm, a ja prosiłem 6mm - więc wykonał ponownie z niewielką dopłatą. Twierdził wprawdzie, że nie pęknie, ale ...

Zobacz fotki "Darek S" czyli moje - to z galerii jest identyczne, tylko z 6mm (zresztą juz nie istnieje bo sprzedałem - całą minirafę z HQI, pompą główną, biobalami, ceramiką, żwirkiem, odpieniaczem DIY, ale na zwężce i z pompą itp za 350 zł)

Akwa ma panel z tyłu, miejsce na miniflotora, miejsce na biobale, komorę na pompę i wywierconą dziurę na odpływ w ściance tylnej.

Jak potrzebujesz jakieś jego fotki to napisz - podeślę

Przypominam szyba główna niecałe 4mm - mogę zmierzyć suwmiarką

Jak jesteś z Lublina lub okolic to napisz - bo nie wysyłam

"W akwarium wszystko co dobre dzieje się powoli ;) 250 l delta + sump 100 l. LED 180W

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ups - teraz zobaczyłem, że jesteś z Czestochowy - ale może bywasz w Lublinie ?

"W akwarium wszystko co dobre dzieje się powoli ;) 250 l delta + sump 100 l. LED 180W

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

napisałem na priv

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.