Skocz do zawartości
Olek

[S] Acanthurus Sohal

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem zmuszony pozbyć się tej super rybki z powodu zmiany zbiornika jaka mnie czeka w sierpniu nikt ze znajomych nie posiada odpowiedniego zbiornika dla tego urwisa, a ja planuję zrobić mniejsze akwarium niż obecne dlatego też młody szuka nowego domu. Sohala kupiłem pod koniec sierpnia lub na początku września poprzedniego roku w Aquamedicu, lecz nie miałem z nim najmniejszych problemów dostał na początku jedynie kilka kropek, jest jedynym pokolcem w zbiorniku i żyje sobie jak król. To jedna z moich ulubionych ryb jest na prawdę świetny, polowałem na niego bardzo długo jak wiadomo przez jakieś 2 czy 3 lata była to ryba praktycznie niedostępna. Wsuwa wszelkie pokarmy- na codzień artemię mrożoną i algi nori do sushi z tesco, raz w tygodniu nori z czosnkiem Ocean Nutritions i jest w doskonałej kondycji. Jednak jest ro ryba niesamowicie agresywna i trzeba o tym napisać nie nadaje się do małych zbiorników, u mnie zamordowała nawet chromisy, które sobie pływały po wpuszczeniu obok jego terytorium. Cena 500zł, do odbioru pod koniec lipca bowiem 8 wylatuję na wakacje i wracam po 2 tygodniach. Jeśli ktoś jest chętny to proszę o telefon 510-504-859.533-sohal.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.