Skocz do zawartości
panczew

[S] LAMPA GIESEMANN MOONLIGHT 2x250HQI 4x54T5

Rekomendowane odpowiedzi

LAMPA SPRZEDANA

itam,

Przedmiotem sprzedaży jest nowa, nieużywana lampa firmy GIESEMANN.

Długość lampy to 120cm. Lampa zakupiona w zeszlym roku ciągle na gwarancji. Lampa nigdy nie uzywana, odpalona tylko i wylacznie w celu sprawdzenia czy wszystko dziala.

Jest to lampa dokladnie z linku ponizej:

http://www.giesemann.de/166,2,,.html

Sprzedaje gdyż planowany zbiornik zmienia nieco specyfikacje i ta lampa po porostu bedzie za duża. Moja strata twoj zysk.

Oto krotki opis lampy:

-polaczenie lamp hqi i t5;

-wbudowany mikropocesor sterujacy;

-4 jezyki menu;

-osobny programy dla lamp hqi i t5;

-ustawianie cyklów ksieżyca;

-sciemnaiajce sie lapy t5

-cyfrowy balast lamp hqi

-obudowa z aluminium

-28 dniowy cykl ksiezyca;

programowanie symulacji chmur;

program chroniący przed naglym wylaczeniem energi oraz program zabezpieczajacy

i wiele innych.

Lampa calkowicie sprawna. Lampa w zestawie posiada cztery swietlowki t5 oraz jeden zarnik hqi 250, drugi ulegl zniszczeniu podczas transportu (ZARNIK JAK I SWIETLOWKI CALKOWICIE NOWE NIGDY NIE UZYWANE).

WAZNE: LAMPA ZROBIONA NA PRAD 110, DZIALA W POLSCE JAK NAJBARDZIEJ ALE ZA POMOCA TRANSFRMATORA 230/110. MAM TAKI TRANSFORMATOR ALE RESZTA URZADZEN BEDZIE NA NIM PRACOWAC WIEC NIE WCHODZI ON W SKLAD ZESTAWU. NOWY TRANSFORMATOR NA ALLEGRO PRODUKCJI POLSKIEJ KTORY TYLKO POLECAM KOSZTUJE OKOLO 300 PLN Z PRZESYLKA.

Wysylam zdjecia lampy na maila, jak rowniez zdjecia gwarancji z numerm seryjnym lampy.

NOWA CENA: 2500 PLN

2318-lampa1.jpg

2318-lampa6.jpg

Towar raczej do dobioru osobistego lub wysylka czego bym raczej chcial uniknac, ale jesli juz to wysle UPS lub DHL z WYSOKIM PRIORYTETEM.

Masz pytania pisz na priv lub dzwon: 0048600333046.

Pozdrawiam

A miało być tak pięknie ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

100x50x50. 250 litrow,sump 128 l. 150W HQI + 78W T5 actinic blue. odpieniacz AM Turboflotor 1000 BLUE, cyrkulacja 10000 l/h + obieg. skała (40kg) w wodzie od 21 marca 2009

KUPIE SZCZEPKI SPSOW - WARSZAWA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Nie to nie ta lampa, moja mo troche inna budowe no i o wiele wiecej funkcji wynikajacych z posiadania wlasnego procesora sterujacego.

Link do mojej masz powyzej, moge ci rowniez podeslac zdjecia na maila jesli chcesz.

W niektorych sklepach amerykanskich podaja nazwe Infiniti Moonlight co oczywiscie jest bledem, temat zreszta poruszylem tutaj na forum. Nazwa jak i lampa z twojego linka jest oczywiscie poprawna.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lampa za***ista ale cena powala i nie umiem pojac po co komu taka lampa i za tyle kasy jak i tak wiadomo ze korale sie nie nie rozmnoza choc moge sie mylic,poki co takie koszty ponosi kazdy z nas hehe

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam za off top, pytanie techniczne, gdzie można zrealizować naprawę gwarancyjną w razie awarii?

Pozdrawiam

seb

Z akwarystycznym pozdrowieniem ;)

Seb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Wiesz co nie mam teraz tej karty gwarancyjnej przy sobie ktora moge ci przeslac na maila, ale w poniedzialek moge ci dac dokladny adres w Polsce, ktory widnieje na tej karcie.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytałem tylko formalnie, chodziło mi o to że kupiec nie dostanie karty gwarancyjnej do realizacji w USA.

Pozdrawiam

seb

Z akwarystycznym pozdrowieniem ;)

Seb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie nie, karta gwarancyjna jest akceptowana w calej Europie, wiec w razie jakichkolwiek klopotow serwis gwarancyjny bedzie realizowany w Polsce lub w panstwie wskazanym przez ewentualnego nabywce.

Na marginesie powiem tylko iz lampa nigdy nie byla w stanach, byla ona ze stanow zamawiana, przyjechala ona prosta od producensta do Polski, niestety producent nie wiedziec czemu zrobil ja na prad amerykanski i dlatego potrzebny jest transformator, ale bez obaw jak wspomnialem chodzi bez problemow :p

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Odpowiadajac na pytania z prv,

Tak start zarnikow i switlowek mozna ustalic osobno wraz z ich sciemnianiem. Drugie pytanie ktore sie pojawialo, nie zarnik nie zostal uszkodzony w lampie podczas startu lampy czy tez uszkodzenia mechanicznego w lampie, a w transporcie lampy do mnie przez firme kurierska, zarnik byl w pudelku i nie uszkodzil zadnego elementu lampy.

I potwierdzajac wczesniejsze slowa, lampa jest nowa nigdy nie swiecila nad zbiornikiem, odpalona zostala na doslownie 10 min co mozna sprawdzic w historii lampy. Aaaa i jutro (jesli nie zapomne, lecytyna jeszcze nie dziala jak powinna :p) podam tutaj adres serwisu ktory zajmuje sie naprawami gwarancyjnymi lampy jesli sie pojawia.

Wiele pytan, ale propozycji ceny z waszej strony jeszcze nie bylo, jak napisalem mozna zapytac jestem otwarty na propozycje ceny, zalezy mi na sprzedazy wiec zapytac nie zaszkodzi :)

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Nowa cena 2500 PLN

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak z ciekawości i zainteresowania :clowning

Jaka może być maksymalna szerokość zbiornika do którego można zamontować tą lampę ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Lampa sprzedana, idzie w dobre rece, i na super projekt o którym można poczytać. Mam nadzieje że nowy własciciel będzie z niej zadowolony :clowning

Pozdrawiam

PS POST DO USUNIECIA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.