Skocz do zawartości
tomik

oddam 2 zarniki hqi do testow

Rekomendowane odpowiedzi

jak w temacie mam nie potrzebne zarniki hqi jeden 3200k, drugi 5200 czy cos takiego obydwa swieca i maja po jakies 6miesiecy, oddam je komusk kto chce zrobic lampe DIY do prob , jak sie zbija nie bedzie szkoda:), albo dla kogos kto chce poswiecic w slodkim, obydwa sa 150 w, kontakt albo na priv albo po prostu tu

400l + 150 sump, troche sprzetu i zeovit od 12.11

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siema tomik

Tak dodam przy okazji , ze ja to juz nie robie experymentow z zarnikami , bo one ani sie niechca spalic ani wybuchnac ;)

pozdr...

WOLNOSC SLOWA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hahaha:D:D:D, Zbychu zaczni robic experymenty z trotylem:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe:D mam swoj patent na male wybuszi :D

Na nowy rok strzelam , biore duza puszke z deklem takim zaciskanym , od spodu wywiercony jest otworek, wrzucam troche karbidu , podlewam lekko woda , zaciskam mocno dekiel !

Nastepnei odczekuje troche az sie zbierze "gaz" , na dluzszym kiju mam nawiazane troche szmaty nasaczonej nafta , podpalam taka pochodnie :) i na tym kiju kieruje w strone puszki ..dokladnie tam gdzei jest wywiercony otworek , jak to strzela glosno to sie przekonajcie sami :)

püozdr...

WOLNOSC SLOWA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swirlej: widać że nie z Polski jesteś takie wynalazki u mnie pod kościołem podczas rezurekcji (akurat na czasie) były znane jak miałem 10 lat czyli jakieś 15 lat temu :D

-- akwa 160L, Biostar Flotor, RO+DI, 6x24W T5, cyrkulacja 2000l/h, sól KENT Marine, LR 25kg Ophiolepis superba, 3x?limak, 9xpustelnik, Z.velifierum, 2xA.occelaris, E.bicolor, A.typicus, Xenia, Rhodactis indosinensis, Lobophyton, Clavularia,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie zabawy jak za dzieciaka,widac chociaz w jednym Polska wyprzedzila reszte Europy hi hi :D

Zarniki oddane , wiec post juz zdechl:)

400l + 150 sump, troche sprzetu i zeovit od 12.11

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.