Skocz do zawartości
piter32

gielda w Lodzi

Rekomendowane odpowiedzi

mam pytanie dla morszczakow z Lodzi ponoc jest tam gielda akwarystyczna jedna lub dwie czy ktos wie w jakich godzinach sie odbywa i jak jest aders gieldy. Z gory dziekuje za info i pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
http://www.akwarysci.com/o_nas/gieldy.php tylko nie wiem czy nie do 16 jest czasami a nie od ta na Równej (nie wiem czy jest coś morskiego tam, ale sklep botia wtedy jest czynny), na starcie nie widziałem nic do morskiej ale moze przegapiłem bo poczatkujacy jestem. Co do tej na równej to wjazd 10zł od głowy.

zlikwidowane...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

giełda jest na ul. Równej, osoby kupujące moga wjeżdżać od godziny 15, na giełdzie są dwa sklepy z akwarystyką morską w sensie ze zwierzętami, Botia 1 i Botia 2 , dodatkowo jest kilka stoisk oferujących sprzęt i chemię do morszczyzny ale mniej uznanych marek.

Lepiej jest wjechać na parking od bocznej uliczki wtedy płacisz 10zł wjazd od frontu kosztuje 20zł (niewiedzieć czemu bo oba parkingi są przy samej hali)

Jeśli wchdzisz bez auta to płacisz też 10zł ale jeśli wjedziesz autem "od bocznej uliczki" i w aucie będą np. 2 osoby to tez płacisz 10zł.

jeśli nastawiasz się na zakup zwierzaków to lepiej zadzwonic do tych sklepów i się dowiedzieć czy była dostawa, oba sklepy nie specjalizuja się w koralowcach, można w zasadzie kupić tylko ryby, jeśli sa korale to tylko takie króre są mało wrażliwe bo w tych sklepach nikt się nie rozczula nad parametrami wody.

pozdrawiam

Dystrybucja pomp perystaltycznych, pompy perystaltyczne pompy dozujące pompa perystaltyczna pompa dozująca systemy dozowania sprzęt akwarystyczny dozownik akwarystyczny automatyczna dolewka www.pompydozujace.com www.aqua-trend.pl

Tanie pompy dozujące największy wybór fachowe doradztwo, dozowanie cieczy. Firma aqua-trend od lat zajmuje się budową indywidualnych systemów dozowania cieczy. Pompa jelitowa.

levelautomatic shark poseidon doser one evolution Doser AT-1 automatyczna podiana wdy Converus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.