Skocz do zawartości
pooh

[K] lampe LED

Rekomendowane odpowiedzi

90W-120W (moze byc led tube lub modul); moze byc DIY; moze byc uzywana, prosze o propozycje na PW;

lub dwie po ok. 50W (jesli takie robia?)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Byłbym zainteresowany - prosze jednak o informacje:

- czy wystawiasz faktury VAT/paragon?

- jak wygląda gwarancja - ile czasu, gdzie się odsyła w przypadku awarii, jak wygląda sprawa serwisu pogwarancyjnego

- czy posiadasz lampy z komputerem jak w sklepie ReefShop?

- jakiego typu diody(producent) są w Twojej lampie?

- czy możesz pokazać charakterystykę świetlną lampy?(to przecież bardzo istotne dla naszych koralików)

Proszę o odpowiedź.

zdrówko!@

A

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

adamszabat: kolega chce chyba kupic lampe a nie sprzedac :)

pozdrawiam Mateusz

140l z panelem, Kessil 360W, Tunze 9012

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na priva dostaniesz pewnie jak ja odpowiedź że gwarancja jest w chinach a FVat nie dostaniesz:( szkoda bo chciałem kupić ale legalnie i wrzucić se w koszty. W reefshopie jak na razie dla mnie za drogo, choć z drugiej strony gdyby nie podatki zusy srusy i inne haracze które musi płacić sklep pewnie lampy mogłyby być tańsze....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
adamszabat :

Witam

Byłbym zainteresowany - prosze jednak o informacje:

- czy wystawiasz faktury VAT/paragon?

- jak wygląda gwarancja - ile czasu, gdzie się odsyła w przypadku awarii, jak wygląda sprawa serwisu pogwarancyjnego

- czy posiadasz lampy z komputerem jak w sklepie ReefShop?

- jakiego typu diody(producent) są w Twojej lampie?

- czy możesz pokazać charakterystykę świetlną lampy?(to przecież bardzo istotne dla naszych koralików)

Proszę o odpowiedź.

zdrówko!@

A

Ale z ciebie krejzol , chyba cosik ci się namieszało z ogłoszeniem.

Swoją drogą niedawno na alledrogo były lampy ledowe za 1100złociszy chyba

BTW witka kolegów na forum ; pierwszy pościk :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nic mu się nie namieszało - między postami "puchatka" :) a nowego kolegi był jeszcze jeden ale cudownie zniknął....:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

loccutus: ale w tym ktory zniknal bylo chyba tylko 1 slowko :)

/sorki za off-topic/

pozdrawiam Mateusz

140l z panelem, Kessil 360W, Tunze 9012

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hejka

Jasne przeciez ze nie napisałem do misiaczka :)

Napisałem do Marqoo - gdyż widziałem na innym forum jego ogłoszenie - i nie odpisał mi na wiadomość wysłaną za pośrednicwtem forum - ale już zdążyłem się dowiedzieć co i jak...

Czemu tylko usunął post? Skoro cena byłaby dobra - to czemu nie.

A to że sprzedaje na chybcika - to jego ryzyko - jak cudaczki z US się dowiedzą to runo leśne będzie zbierał najwyżej przez długi, długi czas. :)

Tylko ta gwarancja - do żółtych braci wysyłać? Gdzie tu sens?:)

zdrówko!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

loccutus to "se wrzuć"!!!

Kolega POOH chce kupić lampę, więc nie rozumiem po co się udzielasz ze swoimi wywodami, że za drogo. Jak jesteś taki businessman to kup sobie w sklepie i wrzuć w koszty.

adamszabat - dzisiaj założony nick, czy jest wyżej prośba o podpowiedź na co zwrócić uwagę?

Macie coś z lam LEDowych do sprzedania? jeśli nie to sobie zakładajcie nowe posty a nie wpieprzacie się komuś. Gość chce czytać tylko oferty sprzedaży (ja i inni również chcą zobaczyć co jest jeszcze na rynku oprócz jedynej słusznej oferty RS)

Sorry Pooh uniosłem się:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Panów .

Odnośnie znikających postów to coś mi tu śmierdzi kolejny mój post został usunięty .

adamszabat jakbyś był bardziej wtajemniczony to wiedziałbyś, że gwarancja nie jest tylko u chinczyków .

Swoją drogą masz LEDY ? To się nie udzielaj.

Swoją dyskusję już zakończyłem w tym wątku . Niech ktoś wyczyści ten topic ze śmieci (moich również) bo to nie miejsce do dyskusji i oftopu .

Śpiesz się powoli...

56_1245071123.gif

beztytuubvb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Margoo

No offense :)

Jak bym miał ledy to bym się nie pytał chyba, nie? Odpowiedz tylko na moje pytania - myślę, ze nie tylko ja jestem ciekawy co i jak.

Nie wiem kto usunął Twoją wypowiedź, ale dziwnie to wygląda - że znika i przestajesz się odzywać jak ktoś zada tobie pytanie, zgodzisz się?

zdrówko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Marqo :

Odnośnie znikających postów to coś mi tu śmierdzi kolejny mój post został usunięty .

Mi też. Próbować sprzedawać swoje lampy LED na forum właściciela sklepu, który właśnie takie lampy sprzedaje, to całkowicie zmienia pojęcie słowa "bezczelność".

pzdr

Michał

gallery_7670_2202_6981.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mohamed,

to co że dziś? Czytam długo i się wypowiadałem. Jak mi napiszesz jak wypowiedzieć się w temacie albo wysłać komuś coś poprzez PM bez założenia konta - będe bardzo wdzięczny - ja takiej opcji nie znalazłem - może słabo szukałem.

A poza tym - coś ty taki robin hood? Czy zadałem jakieś pytania niepoprawne politycznie?

Nie wiem czy cena w sklepie właściciela forum jest słuszna czy też nie - to chyba nie o to chodzi - bo nie rozumiem Ciebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chodzi o to czy na coś mam odpowiadać . Masz pytania wal na priva a nie zaśmiecasz wątek nieodpowiedni do tego typu dyskusji . Chcesz to zrób sobie nowy topic .

Jeśli nie zrozumiałeś jeszcze to czytaj moje posty aż zrozumiesz .

I pozdrów ekipe RF

Śpiesz się powoli...

56_1245071123.gif

beztytuubvb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
snocho :

Mi też. Próbować sprzedawać swoje lampy LED na forum właściciela sklepu, który właśnie takie lampy sprzedaje, to całkowicie zmienia pojęcie słowa "bezczelność".

Mało tego, rąbać mu d*pę na innych forach, nie mając legalnego interesu sprzedawać na lewo bez płacenia podatków, zusu itp czyli okradając nas wszystkich, a nadto cwaniakować że ma się lampy o 50% taniej - to jest dopiero Bezczelność przez duże B

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MArgo

Nie lubię używac takich argumentów, ale odczuwam że jesteś wobec mnie nie grzeczny.

Nie gniewaj się proszę, ale patrząc na Twój wiek, to gdy ja byłem w Twoim - to Ty na chleb mówiłeś beb a na zupa - .upa(nie wiem czy tak można).

Ale za małego nauczono mnie szacunku i kultury - tym bardziej wobec osób których się nie zna.

Dlatego nie używaj proszę argumentu że piszę nie na temat - gdzie mam napisać jak nie tu?

Jeśli chcesz to zapytam w nowym temacie Ciebie o to samo co w tym - tylko czy zechcesz odpisać?

Nauczono mnie nazywać rzeczy po imieniu - i albo gra się fair albo nie. Jeśli sprowadzasz coś jako osoba fizyczna i sprzedajesz bez kwitów - to jasna sprawa ze cena jest niższa - tylko nie używaj tego jako argumentu.

Jakieś Twoje animozje do mnie czy sklepu zostaw na boku - zobacz, ze tylko w pierwszym wątku zadałem Ci proste pytania, po których nawet nie zamierzałem się dalej wypowiadać - rozważając zakup lampy u Ciebie.

Ale faktycznie, skutecznie mnie zniechęciłeś - skoro przed zakupem jesteś taki miły to strach pomyśleć co będzie po - albo gdy dojdzie do jakiejś reklamacji.

Także laurkę wystawiasz sobie sam - a ja już wyczytałem między linijkami jaki to z Ciebie sprzedawca.

zdrówko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

loccutus a kto ci powiedział , że nie trzeba płacić cła itp za import lamp ? Cena nie pasuje ? Trudno ? Zapłać te 50% prowizji w sklepie i po kłopocie .

Śpiesz się powoli...

56_1245071123.gif

beztytuubvb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Marqo

Ja się tylko dziwię Przemkowi, że jeszcze nie użył przycisku BAN. Próbujesz rozumiem wszystkim nam wmówić, że to co uprawiasz jest legalne, bo płacisz cło? Chłopaku, różne rzeczy się robiło, ale żeby tak bez krępacji pisać o tym na prawo i lewo? Dla US połowę niższa cena produktu nie będzie żadnym argumentem.

pzdr

Michał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
adamszabat :

no i mam 7 postów. :)

7 postów nie wnoszących nic do tematu . Przypomnę , że "puchatek" założył topic pod tytułem [K] lampe LED . Pytasz gdzie masz pisać , pisz w odpowiednim dziale . Nie odpowiadam na twoje pytania z prostej przyczyny . To nie miejsce na to i topic zostanie zaraz zapewne wyczyszczony z oftopu(mojego również) . Nie ma to nic wspólnego z atakiem na ciebie lub inną osobę udzielającą się tutaj . Chodzi o przestrzeganie regulaminu targowiska . Ot co.

Śpiesz się powoli...

56_1245071123.gif

beztytuubvb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bez cła byś te lampy tylko w reefshopie oglądał - To jest jedyny podatek który zapłaciłeś bo inaczej fizycznie byś ich nie miał :)

Oferujesz cenę tylko dlatego tak korzystną że nie płacisz innych podatków które płaca normalne sklepy. Faktur nie wystawiasz, działalności nie masz Zaprzeczysz ? - to jak chcesz realizować gwarancję - na piękne oczy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

loccutus zapraszam ciebie jak i inne osoby do przejrzenia regulaminu targowiska podpunkt 6 .

Na piękne oczy to można ...

Podatki w naszym kraju są obowiązkowe tak więc ?

Odnośnie gwarancji to nie sugeruj się naszą rozmową , trochę zaszło od tego czasu .

Śpiesz się powoli...

56_1245071123.gif

beztytuubvb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
:) łamiemy regulamin, prawdziwi z nas kryminaliści...

pzdr

Michał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.