Skocz do zawartości
ice4

(K)/(O) Żywa skała Wrocław lub okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, szukam żywej skały najlepiej z delikatnym życiem do baniaczka 70litrowego. Powinno starczyć ok. 8kg, jeśli się mylę to poprawcie.

Szukam także dobrze wyposażonego sklepu z morszczyzną we Wrocławiu (oprócz Trzmiela)

Dzięki i pozdrawiam

150L + 80L Sump, LED 90W, BEAST400, JVP-102, powrót 2000l./h

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba nie ma takiego sklepu we Wrocku :clowning.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za odpowiedz, proszę jeszcze o pomoc - ile skały powinno się znalezć w 70 litrowym baniaczku, wygląda na to że pozostanie mi zakup przez www, tka też nie chce kupić za mało bądz za dużo.

Jaki sklep ze skałą polecacie ??

pozdrawiam i dzięki za wszelkie informacje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam ponad 6kg w 52 ile to jest? mozesz zobaczyc na zdjeciach (link w stopce), mysle, ze powinienes zakupic okolo 10kg:)

i nie polecam zamawiania skaly przez sklep internetowy, skale najlepiej obejrzec przed zakupem, czy ilosc zycia na niej Ci odpowiada, czy jest dobrej jakosci no i wybrac przede wszystkim odpowiadajace Ci kawalki.

ja zamawialem w zabrzu, przesylka kurierem, nie bylo jakos nadzwyczajnie zycia, kilka martwych krabow, itd, ale zycie wychodzi mimo wszystko, nie powiem, ze nie jestem zadowolony, ale mialem problemy z ulozeniem, tylko dlatego, ze ktos kto wybieral dla mnie te kawalki nie wiedzial w jaki sposob bedzie to wszystko ulozone.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LiZaRd dzięki za wyczerpującą odpowiedz, Twój baniaczek cieszy oczy.

Czy naprawdę nikt nie zna dobrze wyposażonego sklepu z morszczyzną we wrocławiu/bądz okolicach. Chciałbym wybrać dore kawałeczki żywej skały....

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.