Skocz do zawartości
Tsol

[K] szczepki montipor

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie. W grę wchodzi warszawa i okolice.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

mam pytanie, czy poszukujesz konkretnych kolorów montipor? Ja mam do sprzedania dwie duże koloru stalowego (wysokość około 25 cm) z kilkoma ramionami po 60 zł, oraz trzy mniejsze po 30, ponadto znalazło by się kilka czerwonych krzaczków po 50 zł. Do tego mam dwie odmiany barwne montipory talerzowej, czerwoną i jasnozieloną. Jasnozielona jest dość niewielka 6-7 cm2 za 50 zł, czerwona jest duża za około 100 zł (wielkość dłoni). A, no i mam jeszcze digitatę brązową z niebieskimi końcówkami za 70 zł (spory krzaczek). Mieszkam pod Warszawą i jeśli by Cię coś interesowało z tych gatunków co opisałem to proszę o kontakt. Po zmianie zbiornika zabrakło dla nich miejsca :clowning

pozdrawiam

602-241-662

Start: 10.01.2016 r.

Akwarium: IM Fusion 30L, odpieniacz: Tunze 9004, lampa: Nanobox Quad, cyrkulacja: Vor-Tech MP10w, i trochę drobiazgów...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam kilkadziesiąt różnych szczepek na zbyciu,od małych po całkiem spore.607863306.

330l rafy + 180l szczepek...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam duży wybór tel 504 197 089

250L Korali 7, oświetlenie 6x39W, Profilux II Plus EX, 450L jeden samp na oba zbiorniki 160 l. obiegowa OR3500, cyrkulacja 1 x koralia 7(10500 L.) i Tunze 6105 (13000 L.), oświetlenie 7x80 W. ATI ściemnialne, mikser AM 500, reaktor butlą sterowany profiluxem, Odpieniacz Reef Octopus 5000

200 L. +

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.