dxp1976 Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2010 @avabela... a nie zechcialbys rysunku z wymiarami zrobic? taki nawet odreczny, bylby ok... mnie i paru kolegom z forum bys bardzo pomogl:) dziekuje i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
avabela Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2010 moja PLATFORMA ODPIENIACZ GRZEBIEŃ Cytuj akwa 275L,sump 96L, ekipa czyszcząca: Archaster typicus 1 szt.,Lysmata amboinensis 1 szt., Calcinus elegans 2 szt., Calcinus laevimanus 1 szt. Strombus luhuanus 2 szt. rybcie: Paracanthurus hepatus, zebrasoma scopas, Halichoeres chrysus, Synchiropus splendidus, Pseudocheilinus hexataenia. Wykonuje na zamówienie odpieniacze, filterki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastek Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2010 Piękna robota. Napisz jakiej wielkości jest wlot pompy i z czego zrobiłeś to uszczelnienie kubka z 3 zdjęcia od końca. Naprawdę super to wygląda, ciekawe jak się będzie sprawował. Pozdrawiam Cytuj Akwarium morskie 800 litrow w obiegu, 50kg LR + 20kg LS, Odpieniacz białek: WhiteSkim 250 12x54W T5 Słona woda płynie i coraz bardziej mnie wciąga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
avabela Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2010 pieni super robiłem już testy wlot z pompy to 20mm uszczelnienie toczone na tokarce jest tam podtoczenie na oring Pozdrawiam Cytuj akwa 275L,sump 96L, ekipa czyszcząca: Archaster typicus 1 szt.,Lysmata amboinensis 1 szt., Calcinus elegans 2 szt., Calcinus laevimanus 1 szt. Strombus luhuanus 2 szt. rybcie: Paracanthurus hepatus, zebrasoma scopas, Halichoeres chrysus, Synchiropus splendidus, Pseudocheilinus hexataenia. Wykonuje na zamówienie odpieniacze, filterki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastek Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2010 Daj foty jak pracuje Cytuj Akwarium morskie 800 litrow w obiegu, 50kg LR + 20kg LS, Odpieniacz białek: WhiteSkim 250 12x54W T5 Słona woda płynie i coraz bardziej mnie wciąga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach