Skocz do zawartości
Artur T

oświetlenie nocne (nowy patent)

Rekomendowane odpowiedzi

no to sie ciesze ze tak wlasnie jest jak piszesz , co do mnie to tez nie jest tak jak myslisz .

Opowiedz lepiej co zmieniles w swoim zbiorniku ..?

pozdr..

WOLNOSC SLOWA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swirlej, weź sobie kiedyś coś do serca...albo lepiej na serce; szkoda że tak się kończy nasza współpraca; też prosiłeś o jakieś informacje ale...pssst; Ty chyba lubisz takie pisane obrażanie innych? Tylko po co?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wracamy do normalych maili? Ja bym wolał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OK , to moze doknczymy rozmowe na priv , bo niechodzilo i niechodzi o zadne obrazanie :Satisfied

pozdr..

WOLNOSC SLOWA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, wieczorkiem. Mam trochę innej roboty...Jesteś wredny, ale też czasem taki jestem...Chyba się jednak dogadamy. W akwarium lepiej. Napiszę co zrobiłem z dozowaniem kalkwasser - duża poprawa :-) pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do Rosiczki

Niestety pytania na nową maturę to wielka niewiadoma.

Nie zapomnij o fizjologii i ekologii oraz dokładnie trzymaj sie odpowiedzi na pytania w czasie egzaminu

Powodzenia i nie dziękuj , by nie zapeszyć :Satisfied

Darek S

"W akwarium wszystko co dobre dzieje się powoli ;) 250 l delta + sump 100 l. LED 180W

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
tomasz :

Witam. Przychylam się do opini Romka. Czy potrzebny??

Moim zdaniem zupełnie nie, powiem więcej moze być denerwujący. To czy Oświetlenie nocne jest wogóle potrzebne rybom i koralowcom z akwa - to kwestia dyskusyjna - z wyjątkiem kilku rybek które mogą wyskoczyć gdy jest zupełnie ciemno. Także oświetlenie nocne zakładamy tak naprawdę po to aby móc obserwować życie nocne w akwa. Co mi po tym że wieczorem mogę obserwować jeden bok a żeby zobaczyć co dzieje się gdzie indziej muszę wstać nad ranem. Dzięki.

HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA :Satisfied:):):)

Jakos ominelem najlepszego posta dopiero teraz przeczytalem :) hyhy

WOLNOSC SLOWA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artur masz 5 minut i wyskakujesz z fotkami i dokladnym opisem

W sumei to sobie jaja robilem troche z tym swiatlem hehe

A tak wlasciwie to co Ty tam wogole wymysliles bo tak to opisujesz ze ciezko zakumac .

Opisz dokladnie ile tych diodek jest , jakie to jest dlugie do jakich baniakow , ile pobierac bedzie energi itd..

najlepiej wrzuc jakas fote tego , a po drugie to myslalem ze polecasz jakies gofienko z ebay`a ..wytlumacz dokaldnie co to jest i jak to wyglonda , moze faktycznie cos dobrego tam mosz :Satisfied

Poslucham Cie raz jescze uwaznie , akurat mam dzisaij wiecej cierpliwosci popatrze ´, poczytam co opisales .. a na koniec Ci powiem co o tym mysle ok ?

No wiec masz pole do popisu .. wrzucasz foty i opisujesz dokladnie co i jak .

pozdr...

WOLNOSC SLOWA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.