krzlew Zgłoś Napisano 22 Lutego 2011 :kapelusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roman763 Zgłoś Napisano 4 Marca 2011 "Podziękował" napiszę krótko odpieniacz PETARDA!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bibik Zgłoś Napisano 10 Marca 2011 W końcu ten biały środkowy z pompa tunze wewnątrz trafił do mnie -pieni niesamowicie ,po prostu mleko.warto było czekać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastek Zgłoś Napisano 10 Marca 2011 Bardzo się cieszę że jesteś zadowolony, mam nadzieję że długo będzie służył. Bibika sprzęcicho wygląda tak: A tu jeszcze sprzęt w kolejce I jeszcze moja kruszynka w sumpie Dziś włożona, jeszcze nie wyregulowana Śmiga na PSK2500 Pozdrawiam Cytuj Akwarium morskie 800 litrow w obiegu, 50kg LR + 20kg LS, Odpieniacz białek: WhiteSkim 250 12x54W T5 Słona woda płynie i coraz bardziej mnie wciąga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastek Zgłoś Napisano 11 Marca 2011 Jeszcze dwa takie maluszki Cytuj Akwarium morskie 800 litrow w obiegu, 50kg LR + 20kg LS, Odpieniacz białek: WhiteSkim 250 12x54W T5 Słona woda płynie i coraz bardziej mnie wciąga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach