Skocz do zawartości
Piotrek z Pabianic

(S) glon rhodymenia NIEAKTUALNE

Rekomendowane odpowiedzi

Gość AnT

Cze

Ja tylko mam nadzieje ze jak ze oderwe i zapakuje czy dojda w dobrym stanie:O_o aby sie przyjely:strutin

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Ant: nie chciałbys się wymienić? Chętnie przyjmę Caulerpa stahlii i Dictyosphaeria cavernosa :) Napisz na priv jakie gatunki Cię interesują.

@RA345: Do Ciebie poszły: Codium spongiosum, Caulerpa racemosa, Gracillaria i Gelidium. Jak odrośnie, to podeślę Ci Caulerpa sertularoides :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
#252585 RA345 :

dzięki,myśleliście o nowym dziale na forum "Flora Morska",może miałby małe zainteresowanie ale za to jak dostatecznie dużo wiedzy by było w nim gdyby go prowadził zielony mintaj z pewnością jakaś grupa ludzi spokojnie by dołączyła

-------------------/////////////-WARTO PRZEMYŚLEĆ-////////////////---------------------------

No, ja jestem za :) Glony cieszą się jakimś tam, słabym bo słabym, ale jednak zainteresowaniem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

glon już moczy się w mojej solniczce dotarł w całości (z tym opakowaniem to dobry patent) dzięki i pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość AnT
#252616 andredelaptak :

glon już moczy się w mojej solniczce dotarł w całości (z tym opakowaniem to dobry patent) dzięki i pozdrawiam.

Jutro wysyłam to co pisałem (fajny patent)

Pozdrawiam D.M

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podstawowe informacje o makroglonach znajdziesz w majowym Naszym Akwarium, a konkrety wiadomo- tu na forum :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość AnT

Glonki spoko jeszcze kumpel odemnie troszke wzioł (dostał :)) i jeszcze jeden moze sobie troszke wezmnie kumple morszczaki.Tak porcja mozna powiedzec na 3 osoby i tez bedzie -wielkie dzieki

Pozdrawiam Daniel M.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.