Skocz do zawartości
pawel_jaw

christmas tree worms

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebuję na prezent kilka takich monsterków:)..chętnie odkupię. Swoją drogą to czy komuś przybyły one ze skałą?

Szykuje powrot do morszczyzny w wielkim stylu :)

TYLKO WIDZEW

''Su ludia,ktorich mam proste v pici:-)))''

Aurel Hatala

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spodziewałem się, że takich cudeniek raczej nikt nie sprzeda:)

TYLKO WIDZEW

Aurel Hatala

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ano przybyły wraz ze skałą. Ale co najśmieszniejsze najwięcej cudaków tego typu dostalem ze skała ekologiczna którą kupiłem z ciekawości przez nikogo nie zachwalana a raczej negatywne opinje same.Inna kupilem hmmm juz nie bede pisał gdzie i byla i jest beznadziejna chyba na polu zbierana zerooo zycia a miala byc premium z Indonezji hahaha .

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja słyszałem, że w tej skale Pan Witek z aquariusa, ukrywa błazenki.Klient dostaje skałę i 3 błazenki z kilograma.Oprócz tego na kilogramie co najmniej 3 szczepki korali 7 krabów.Obecność gąbek, naturalnie tych które uwielbiają ślimaki nagoskrzelne jest oczywista ( http://www.aquarius.ima.pl/ksiega/guestbook.php

Na dokładkę możemy w dziale opinie, polizać sobie wzajemnie tyłki.Pozdrowienia dla prawdziwych morszczaków.

TYLKO WIDZEW

Aurel Hatala

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh dokładnie te wpisy na temat tej skały z aquariusa to chyba właściciel sam pisze

tu cytat "witam wszystkich i z cala odpowiedzialnoscia polecam zakupy w tym sklepie a zywa skala ekologiczna jest super tyle zycia zadko kiedy sie spotyka na tej wydartej z ekosystemu. poadrowienia sebastian"

Jako że często czytam tamte opinie zauważyłem że te które nie odpowiadają właścicielowi są kasowane mimo że nie zawierają wulgaryzmów a jedynie opinie o sklepie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe:) Ja bym chciaz skalke z rekinkiem w środku:) Ciekawe czy da rade:):)

NoNo Paweł pojechalęs z opinią w aquariusie:D:D:D:):):)

Pozdrawiam

Tomek

--------------------------------

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem w temacie, to aquarius jest kiepski- jeśli chodzi o obsługę?, bo ofertę mają naprawdę ciekawą i bogata, ceny to już inna sprawa- jeszcze tam nic nie kupiłem.

Pozdr Olek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie piszą co myślą, często piszą rzeczy dla "jaj" lub naprawde cosik im sie przydażylo:) Lubią czasem przesadzać:) chociaz tez mialem przykre doswiadczenia ze sklepami netowymi:(

A co do Aquariusa i inncyh sklepów, netowych i tych REAL:)

Ja radze wszystko odbierać osobiscie, nie bedzie problemów z wysyłką i jakoscią produktu zakupionego:) Chociaz czasm trudno odebrać coś 500km dalej:) Wtedy trzeba zaufać sprzedawcy:)

Aquarius ma bardzo ciekawą oferte, niektóre produkty są niedostępne nigdzie indziej:) Mają POWER COMPACTY 50/50 :):):) No a ceny jak to ceny tu taniej to tu drozej to:):):):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Rosiczka a jak:DPojechałem bo nie lubię oszustów, którzy patrzą tylko na to, jak wyłudzić od kogoś pieniądze:yes Co do autentyczności wpisów to może i bym w nie uwierzył, gdyby podawali numery ip komputera, z którego wysłany był post.Co do tego wpisu, co go Baz przytoczył, to nawet się nie będę wypowiadał bo jest to po prostu żałosne.Ceny mają rzeczywiście przesadzone.

P.s.polecam wszystkim palony okocim, właśnie spróbowałem i jestem mile zaskocznoy.Dobre ciemne piwko:)

TYLKO WIDZEW

Aurel Hatala

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty Piwko konsumujesz a ja własnie pizze wstawiłem do pikarnika:) Chcesz to moge Tobie kawałek wysłac na e-mail:):):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej no a dla mnie cole:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja tam tez nie lubie juz akwariusa - mam swoje powody:) nie lubie cwaniactwa i takiego podejscia, ze jak sie skonczy jakis watpliwej jakosci kurs w stanach, to juz sie jest alfa i omega.a wystarczy byc uczciwym czlowiekiem. ale to chyba takie "amerykanskie" pozdjscie - byc na maksa pewnym siebie. pozdro

Purple haze......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie mam prawa nic o aquariusie negatywnego pisac, bo nic tam nie kupiłem, lecz jak większosć tak uważa lepiej nie ryzykować:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czemu lepiej nieryzykować?? Ja w wakacje bede przez 2 tygodnie w 3city i poodwiedzam ichniejsze sklepy:) Jak cos bedzie ciekawego to nawet w Aquariusie czy Sirenie cos kupie:):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe no to jak będziesz to zaobaczysz co kupujesz a kupując wysyłkowo moge kupić kota w worku:yes

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napewno osobiście rozejrzeć sie po sklepach można i zakupy bezpieczniejsze , bo przez internetowe sklepy to już inna bajka. Można się przejechać choć nie zawsze. A zwierzaczki to lepiej na własne oczy zobaczyć , chemia osprzęt to odbiedy można i wysyłkowo.

Nareszcie przesiadka na 540 litrów .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aquarius jako jedyny mial drobniutki piasek koralowy w przyzwoitej cenie. Nabylem i jest ok. Co do opisu moich przejsc z umum wlaczam autocenzure :)

generalnie uwazam ze sklepy netowe w Polsce nie dorosly jeszcze do miana sklepu

Chwalenie sie oferta hurtownika uwazam za smieszne, to tak jakby sklep w realu postawil karteczki na ladzie z nazwami towarow, a jak chcesz cos kupic - przyjdz za miesiac, moze bedzie, moze nie. Smiech na sali.

Jak czegos nie mam - to nie wstawiam do cennika. Proste. Albo chociaz jawnie pisze ze towar moze bedzie, moze nie bedzie. A tu nawet jak wiadomo ze towaru nie bedzie, to sie tego na stronie nie napisze. Bo oferta musi miec 40tys pozycji...

Powyzsze wynurzenia dotycza nie konkretnie umum ale wszystkich netowych sklepow.

test sygnaturki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.