Komarek Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2013 Zdaje sobie sprawę z rozmiarów mojego zbiornika,dlatego nie podejmuje pochopnej decyzji w sprawie pokolca Temat centropygi muszę przemyśleć, zobaczymy,poczytamy..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shoei Zgłoś Napisano 15 Października 2013 Zastanawiam się na d Centropyge flavicauda do swojego baniaczka. Miał ktoś dwie lub więcej u siebie? Można je trzymać razem czy trzeba niestety pojedynczo? Może ktoś ma/miał dwie w baniaczku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lolek Zgłoś Napisano 5 Listopada 2019 Dzisiaj po 10 latach od zalozenia tego tematu przeze mnie Centropyge Bicolor do mojego baniaka rafowego 250l w Polsce -zobaczymy jak sie bedzie zachowywac.Pozdrawiam stara gwardie i nowa zapalonych akwarystow morskich! Cytuj 350 litrow Rena Aqualife,tunze 4*6045 ,deltec mce 600 turbo,266w t5 mix lps i miekkich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach