zbychur Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2010 Czy ktoś z Was widział gdzieś lub posiada schemat sterownika 7091 Tunze ?? Byłbym zainteresowany, lub może jest gdzieś jakiś projekt DIY. Chętnie bym się zapoznał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2010 Mówisz - masz. Ale ostrzegam - schemat zdjąłem z płytki oryginału na szybko i nie mam 100% pewności że jest bez błędu. http://www.loccutus.neostrada.pl/7091-3.pdf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbychur Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2010 No to mi Kolego bardzo pomogłeś dzięki wielkie. Jak coś nie zabangla to będziemy poprawiać . Dam znać jak poskładam. Jeszcze raz dzięki :kapelusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbychur Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2010 Schemat w 100% działający. Wyskrobałem sobie coś takiego dużo tańsze od oryginału, a ile satysfakcji . W zasadzie powinno być w DIY. Działa idealnie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2010 Cieszę się że mogłem pomóc. A w środku jak ? pająk czy płytka ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbychur Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2010 He he narazie pająk na uniwersalnej, ale 2 zrobię już z płytką (wtedy pochwale się środkiem ) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2010 Poszukam po dyskach fotki oryginalnej płytki - ale z tego co pamiętam strasznie porąbana jest. Możnaby zrobić 5x mniejszą i zgrabniejszą od oryginału. Pochwal się ile wynoszą koszty takiego sterownika - ja wiem - ale ludzie czytający będą mieli obraz tego jak sobie Tunze kroi za elektronikę z lat 70'tych ubiegłego wieku hehe znalazłem: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowy_zarażony Zgłoś Napisano 9 Lutego 2011 No i ile wychodzi taki ukladzik?? Da rade laik w wolnej chwili poskladac?? Cytuj jeszcze tu wroce:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pio7 Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2012 odświeżam i przyłączam się do pytania Cytuj 550 w obiegu gg 3606492 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach