Marqo Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2010 . Śpiesz się powoli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz.p Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2010 @marko,mam akurat taka swietlowke uzywana NAPRAWDE KILKA DNI,jej swiatlo jest "wizualnie" lekko zolte,dlatego natychmiast ja usunalem z akwa ,jesli jestes zainteresowany to wal na PRIV,badz gadulca p.s swietlowka to reef white 10 000k aquamedica,pozdrawiam bez morskiego akwa tez mozna zyc, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2010 . Śpiesz się powoli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz.p Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2010 @marqo,witam ponownie,niestety nie mam wiecej,kupilem ja specjalnie dla moich zoa,w sumie wszystkim nam wiadomo iz ta barwa[10 000K] jest "blizsza" koloniom zooksanteli ktore zamieszkuja nsze koralowce,ale jak mowilem wczesniej WIZUALNIE mi sie nie podoba,dlatego jej nie uzywam,ale jest do sprzedarzy,pozdrawiam bez morskiego akwa tez mozna zyc, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2010 . Śpiesz się powoli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2010 . Śpiesz się powoli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz.p Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2010 @marqo,moja jest caly czas na sprzedarz-jakby co wal na priv,pozdrawiam grzgorz bez morskiego akwa tez mozna zyc, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2010 . Śpiesz się powoli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo Zgłoś Napisano 2 Września 2010 . Śpiesz się powoli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość erni Zgłoś Napisano 2 Września 2010 priv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach