Skocz do zawartości
kajman2220

Zycie [S]

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich mam do sprzeania pare błazów która jest dobrana u mnie trze sie reguralnie do tego dwie sztuki Chrysiptera parasema jest mozliwa wysylka ryby sa zdrowe i przeplywane.Koszt ewentualnej wysylki to 30 pkp i pks jezeli jest polaczenie bezposrednie.Oferty składac na gg 13900720 lub na e-mail kajman2220@wp.pl.Cena za calosc 200zl + koszt przesylki.Jesli by byl ktos zainteresowany to mam jeszcze skale okolo 4-5kg na ktorej sa rozne korale cena 100zl.

Projekt 240l LED + 2xT5 54W

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
#286458 kajman2220 :

Witam wszystkich mam do sprzeania pare błazów która jest dobrana u mnie trze sie reguralnie do tego dwie sztuki Chrysiptera parasema jest mozliwa wysylka ryby sa zdrowe i przeplywane.Koszt ewentualnej wysylki to 30 pkp i pks jezeli jest polaczenie bezposrednie.Oferty składac na gg 13900720 lub na e-mail kajman2220@wp.pl.Cena za calosc 200zl + koszt przesylki.Jesli by byl ktos zainteresowany to mam jeszcze skale okolo 4-5kg na ktorej sa rozne korale cena 100zl.

Czekam na potwierdzenie na całosc jezeli nie bedzie to odsprzedam osobno

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
#286499 kajman2220 :
#286458 kajman2220 :

jest mozliwosc kupna tylko zalezy mi na sprzedazy calosci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli odpowiada ci przesyłka

OBIORĘ CAŁĄ SKAŁĘ!!!

pirv

gg:12084964

PS a te korale to miękasy??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przykro mi ale całość juz sprzedana można zamknąc temat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.