Skocz do zawartości
teq

Odpaliłem solniczke :-) + foto

Rekomendowane odpowiedzi

moze w takim razie posluchaj sie swirleja i jego pomyslu, mozesz rowniez zrobic maly panel z tylu i tam umiescic grzalke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no niech pokaze to , porobi foty dokladne , przecia to tak dluzej nie moze byc :D

pozdr...

Ps, Dobra , ja spadam bede wieczorkiem , ide dlubac dalej przy swoim :D

WOLNOSC SLOWA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak to za jakis czas ? dam ci rade idz do jakigos sklepu i kup juz przechodzony tzn taki ktory juz pracuje wez go z woda i do akwa bakterii nigdy za malo ja do nano wrzucilem 2 letni z rafy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

swirlej przejmij dowodzenie :D jam usze isc zarobic pare zlotych :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rs4 Ty spadaj na tom gielde autka oglondac cyz tam gonic to swoje bo Ci gielda zamknom chopie :D hihi

WOLNOSC SLOWA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem wam tak, obrażać się nie mam zamiaru :D

Jest to moje pierwsze akwa i rad wyjadaczy chętnie posłucham. W sumie to mam jeden pomysł wywalenia ustrojstwa :lampka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ano wlasnie :D hehe , nie no spoko ,niech powrzuca fotki cos sie wymysli bo mnie ta pompa popsula dzisiaj dzien normalnei :D

WOLNOSC SLOWA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aktualnie widac u mnie tylko jedna pompke MJ z tylu w kacie. Widac tez pudelko po kefirze, ale jak uporzadkuje sprawy z cladiella to dam aktualna fotke

test sygnaturki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiem , wiem Marx ze masz teraz czysciutko w baniaku zadnych zwisow :D no i powiedz sam czy teraz nie przyjemniej dla oka ? :D

Nieraz cza opieprzyc to na dobre wychodzi;) :)

PS. Marx , te maxi jety to przy powierzchni tak jak rozmawialismy i kabel zeby nie byl zanurzony w wodzie , na tej wysokosci daje to wspanialy ruch wody i przy glebokosci baniaka 40 cm dobrze to funkcjonuje .

(prad wodny dochodzi az po same dno)

WOLNOSC SLOWA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wywale Biostara z akwarium to muszę zrobić we wnęca sumpa (już mam, leży na półce w sklepie za 26zł), wrzucę do niego grzałkę i biostara (do środka) pompe od biostara na zewnątrz, do tego troszke rurek i powinno śmigać, teraz pytanko jaką pompę do cyrkulacji dokupić? myślałem o czyms takim: http://www.um-um.pl/product_info.php?cPath=21_76_26&products_id=2527 tą 12W, na 60L akwa zupełnie wystarczy, a i cena przystępna. co o tym sądzicie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mogę wziąść taką 14W, nawet jak spadnie wydajność o połowę do 500L to i tak mi 9xobjętość akwa na godzine przepuści.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.