Skocz do zawartości
nowy_zarażony

[Z] glony, miekasy:)

Rekomendowane odpowiedzi

Chetnie zamienie sie z kims z okolic:D Wszystkie fajnie rosna i regularnie podcinam, a szukam nowych gatunkow do mojego malego bagienka:D

W tej chwili mam: Caulerpa prolifera, racemosa, taxifolia, peltata, Lomentaria articulata(u mnie uklada sie w talerze i swietnie wyglada!), Codium spongiosum(bardziej patyczasty niz gabczasty, ale jak podrosnie kto wie:D).

A z kolei ja poszukuje Clavilarii i jej podobnych, Sarco w roznych kolorach, Sinularie i moze niefoto, szczegolnie Tubastree:) Mam juz zolta i rozwija sie swietnie:)

Od niedzieli do piatku mieszkam w Zabrzu, weekendy w Katowicach, zawsze moge gdzies podjechac:)

13603b4eb423f8d6m.jpg

Zdjecie robione odkurzaczem, takze za jakosc przepraszam.

pozdrawiam serdecznie!!

jeszcze tu wroce:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pw

360l + sump ok 100l, LED MAXSPECT R420R, DELTEC 1456.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisze tutaj, bo kto chce ten znajdzie, a nie chce zarzucac od razu na glownej stronie. Rodzi mi sie w glowie taki maly plan. Mianowicie Akwarysta X co miesiac przycina glony, a co np 3- korale i wymienia sie szczepka lub oddaje ja komus. Tali bank przyslog:D I podwiesic post np "akwarysta X 1stycznia ma do wydania takie szczepki". Mozna latwo sie zintergowac i oprocz wymiany pogadac po prostu na ulubiony temat:D Ciezko spotkac akwaryste:P

jeszcze tu wroce:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.