Skocz do zawartości

Historia edycji

maxymalny

maxymalny

W dniu 16.05.2014 o 22:28, maxymalny napisał:

Witam ponownie wszystkich tym razem chciałem się z Wami podzielić moimi spostrzeżeniami na temat ukwiałów a raczej ich pompowania się - zauważyłem że jeżeli ukwiał jest sam to pompuje się w tz cycki natomiast jeśli jest w okolicy sąsiad wtedy ma długie macki :) to takie moje spostrzeżenie i przemyślenie tematu:)

nakręciłem też mój pierwszy film :) slaby ale co tam pochwalę się ;)

Z przyczyn zdrowotnych musiałem niestety oddać moje hobby pod opiekę oceonarium w polanika.pl

Ładne to akwarium było mija już 2 lata jak juz go nie ma ale może jeszcze kiedyś zrobie podobne - polecam

skup aut gdynia

maxymalny

maxymalny

Witam ponownie wszystkich tym razem chciałem się z Wami podzielić moimi spostrzeżeniami na temat ukwiałów a raczej ich pompowania się - zauważyłem że jeżeli ukwiał jest sam to pompuje się w tz cycki natomiast jeśli jest w okolicy sąsiad wtedy ma długie macki :) to takie moje spostrzeżenie i przemyślenie tematu:)

Z przyczyn zdrowotnych musiałem niestety oddać moje hobby pod opiekę oceonarium w polanika.pl

skup aut gdynia

maxymalny

maxymalny

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.