Skocz do zawartości
luft

[S] SPS Montipory, Sarco, miekki... Kraków

Rekomendowane odpowiedzi

Za dużo ostatnio wkładam łap do baniaka w związku z koralami NP, toteż szkoda mi SPSów, których chcę sie szybko wyzbyć na jakis czas. Za dużo przestawiam wiec lepiej beda mialy w bardziej stabilnym srodowisku. Ceny myślę sa atrakcyjne. Głównie monti dig. czerwone oraz monti stalowe. Przychodźcie, oglądajcie na żywo, zdjęcia wrzucone na szybkosci poglądowo. Pracuje ostatnio z domu wiec jak ktos ma temat do mnie niech pisze na pw lub gg 1350296 Ceny korali na zdjęciach i wielkosci tez. Aha i co ważne - nie wysyłam i proszę nie robić rezerwacji w topicu tylko gadac ze mna od razu.

5484-sarcodil.jpg5484-sarco.jpg5484-1.jpg5484-2.jpg5484-3.jpg5484-4.jpg

Sarco z pieknymi dlugimi polpami. Koral bez skałki. Cena 25 zł

Drugi na zdjęciu miekkas, chyba Cladiella, długości męskiej dłoni, jeden z ladniejszych miekkasow jakie mialem. Cena 25 zł. Odbiór osobisty.

LED Maxspect, Tematy lufta

Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cladiella, clavularia zielona za 40 zł sprzedane.

LED Maxspect, Tematy lufta

Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.