Skocz do zawartości
spajdi

[S] Miękkie i SPS Rybnik

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, do zaoferowania mam pakiet ok. 12-20 szczepek Capnella Imbricata w cenie 20zł.

Dla zdecydowanego klienta mogę dorzucić gratis szczepkę Clavularii zielonej lub małą szczepkę Montipory Digitaty zielonej lub czerwonej na podstawce.

Jest także możliwość zrobienia szczepki na miejscu z zielonej bądź czerwonej Montipory Digitaty, które można obejrzeć na zdjęciu całego baniaka zamieszczonym poniżej. Szczepka montipory w zależności od rozmiaru 20-40zł, dodaję podstawkę do każdej szczepki monti gratis (nie sprzedaję szczepek już na podstawkach z powodu braku miejsca w akwarium :clowning ).

Doszła na sprzedaż szczepak ok. 2,5x2cm zielonej Montipory talerzowej zrobiona z egzemplarza ze środka akwarium cena do uzgodnienia zależnie od ilości zakupów wstępnie 15zł.

Fotki :

dsc02738k.jpg

Szczepki z tych dużych Montipor zielonej i czerwonej widocznych w górnej-środkowej części akwarium :)

capnella.jpg

Fotka "pakietu" szczepek capnelli - 20zł

pic08289.jpg

Szczepka zielonej Monti talerzowej - 15zł Sprzedane Mattino

Tylko odbiór osobisty, pozdrawiam :kapelusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

UP - możliwość negocjacji cen oraz skojarzenia zakupów z ofertą Ryzia (możliwość wysyłki paczki zbiorczej PKS'em bezpośrednim z Rybnika lub odbioru wszystkiego w jednym miejscu po wcześniejszym uzgodnieniu terminu). Chętnych proszę o odpowiedź w temacie i wysłanie PW tam podam dane kontaktowe.

Oferta Ryzia

Pozdrawiam :nono

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

UP - możliwość negocjacji cen oraz skojarzenia zakupów z ofertą Ryzia (możliwość wysyłki paczki zbiorczej PKS'em bezpośrednim z Rybnika lub odbioru wszystkiego w jednym miejscu po wcześniejszym uzgodnieniu terminu). Chętnych proszę o odpowiedź w temacie i wysłanie PW tam podam dane kontaktowe.

Oferta Ryzia

Pozdrawiam :waving

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Monti talerzowa sprzedana, została Capnella - nowa cena oraz mogę zrobić dowolną szczepkę 3-6cm w cenie 20-40zł z zielonej bądź czerwonej Montipory Digitaty, które widać na zdjęciu całego akwarium :waving

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Monti talerzowa sprzedana, została Capnella - nowa cena oraz mogę zrobić dowolną szczepkę 3-6cm w cenie 20-40zł z zielonej bądź czerwonej Montipory Digitaty, które widać na zdjęciu całego akwarium :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzedane temat do zamknięcia :googleye

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.