Skocz do zawartości
kakadu

[S] Halichoeres Chrysus-Trójmiasto

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedam Halichoeres Chrysus, w doskonałej kondycji, pływa u mnie jakieś 4 miesiące, pobiera bez problemu mrożonki(nawet płatki). Cena 60zł,na prawdę super rybka. zdjęcie stare, teraz ma dodatkowo zielono-pomarańczową "maskę"):

dsc0329y.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam ta babke i jest swietnym kopaczem, ogarnia 15 kg piasku praktycznie sama. Nie wiem jak u Ciebie. W kazdym razie polecam:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam ta babke i jest swietnym kopaczem, ogarnia 15 kg piasku praktycznie sama. Nie wiem jak u Ciebie. W kazdym razie polecam:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz inne wargacze - wojuje u Ciebie z nimi? Czemu sprzedajesz? Szukam dobrego kilera wirków, ale mam już doktorka i hexatenię i boję się, że we trójkę będzie im "za ciasno".

Zielony - może "posolonemu" chodził o to, że ma samiczkę :waving

300x80x80

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz inne wargacze - wojuje u Ciebie z nimi? Czemu sprzedajesz? Szukam dobrego kilera wirków, ale mam już doktorka i hexatenię i boję się, że we trójkę będzie im "za ciasno".

Zielony - może "posolonemu" chodził o to, że ma samiczkę :)

300x80x80

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam 3 wargatki - i między nimi wojny nie ma - ale "żółty" ma inną "zaletę"... baaardzo lubi się kąpać w piasku :waving

mój też niedługo trafi na sprzedaż :) ale to bardzo fajnie ubarwiona ryba, która może najbardziej cieszy oko - bo pływa non stop na widoku :)

TOTM July 2011

500 litrów zobacz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam 3 wargatki - i między nimi wojny nie ma - ale "żółty" ma inną "zaletę"... baaardzo lubi się kąpać w piasku :)

mój też niedługo trafi na sprzedaż :) ale to bardzo fajnie ubarwiona ryba, która może najbardziej cieszy oko - bo pływa non stop na widoku :)

TOTM July 2011

500 litrów zobacz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wcześniej w poście była też babka;). Nie mam innych wargaczy, sprzedaję bo pozbyłem się piasku z głównego zbiornika a on spał w piasku i przy jakimkolwiek grzebaniu w zbiorniku od razu się chował w piasek więc chcę żeby miał tą możliwość a nie trzymać go na siłę, tak jak pisze Kris_77, super rybka, którą ciągle widać, u mnie dodatkowo wyżerał pasożyty z korali;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wcześniej w poście była też babka;). Nie mam innych wargaczy, sprzedaję bo pozbyłem się piasku z głównego zbiornika a on spał w piasku i przy jakimkolwiek grzebaniu w zbiorniku od razu się chował w piasek więc chcę żeby miał tą możliwość a nie trzymać go na siłę, tak jak pisze Kris_77, super rybka, którą ciągle widać, u mnie dodatkowo wyżerał pasożyty z korali;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzedam za 50zł, byle ktoś ją szybko odebrał!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzedam za 50zł, byle ktoś ją szybko odebrał!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie wybierasz się do Szczecina? Chętnie bym odkupił :waving

300x80x80

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie wybierasz się do Szczecina? Chętnie bym odkupił :)

300x80x80

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.