Skocz do zawartości
markL

oddam ksenię

Rekomendowane odpowiedzi

już pisałem o tym wcześniej ale się powtórzę. ksenia mi rośnie bujnie więc jeśli ktoś w mazury uderzy to chętnie oddam. jakby się ktoś upierał to mogę przyjąć w zamian jakieś inne szczepki :) wysyłać to raczej nie wyślę chyba że ktoś prześle mi woreczek i pudło styropianowe to wtedy i owszem mogę to rozważyć :)

if you're going through the hell... keep going

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daj znać czy aktualne, będę w Grajewie w ten lub następny weekend i jak możeż to prześlij fotkę na gsj@gsj.pl

Nareszcie wracam i jestem gotowy do startu :)

Nowy biały ReefMaster z wbudowaną lampą LED WiFi Illumination Prime + automat RW-4 + dolewka TUNZE 3152 + UV3W

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hi hi. zdjątka nie dam bo... ksenia po całym akwa się rozeszła. pisząc o niej artykuł nie wiedziałem że słowo chwast może mi czasami przychodzić na myśl. ale faktem jest że mam jej baardzo dużo. jestem cały czas w domu (chyba że pogoda i żona z synkiem mnie na spacer wypuszczą :yes ) daj znać na gg lub telefon. nr telefonów wysłałem Ci pocztą.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A JA MOGE PRZESŁAC WORECZKI I PUDŁO I CO JESZCZE BĘDZIE POTRZEBNE tylko gdzie??????????

800l:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytając na tym forum o xeni sam nie wiem czy się śmiać czy płakac?, jeden temat- pomóżcie moja kochana xenia umiera i drugi temat oddam chwast za friko.:D

Trza załozyć skup xeni i sprzedawać na białoruś- albo nie bo nas esbecja pałami przegoni lepiej na ukraine:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bo nie ma na to ochoty:0, sam nie wiem nie zagladałem tam z pół roku:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

olekszwarc czy ty będziesz powiększał swój zbiornik.czy będziesz rezygnował z tego reaktora wapiennego am?

800l:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a gdzie jest Jerzykowo? proszę o kontakt przez maila lub gg (zawsze jestem niewidoczny ale często jestem). do Olka - ksenia jest piękna ale jak ma dobre warunki to ślicznie się rozrasta i trzeba ją przycinać :D ale stawiając pytanie w artykule wydaję mi się, że dałem więcej argumentów za "cudem" niz chwastem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.